Kløe over hele kroppen: De vanligste årsakene

den kløe eller generalisert pruritus Det er en umiskjennelig tegn på at noe ikke går bra i vår organisme. Kløe over hele kroppen reagerer på flere årsaker, inkludert tørr hud. La oss se hva Vanlige og hva de skal gjøre.

eller tørrhet irritasjon Huden kan være ledsaget av kløe, spesielt når såper eller hudpleieprodukter brukes for aggressiv. I disse tilfellene, kløe eller ubehag blir mer intens ved natt. Men det er ikke den eneste årsaken som kan være bak irriterende kløe over hele kroppen.

Årsakene til dette problemfri De kan være forskjellige og kan også være vanskelig å oppdage fordi de ikke vises demonstrasjoner eller synlige merker på huden. Noe som ofte skjer når det gjelder barn. Kløe er et symptom, ikke en sykdom. Noen ganger kan årsaken til kløe eller generalisert kløe være relatert til metabolske sykdommer, slik som, for eksempel, hypertyreoidisme eller diabetes mellitus. Det kan også være en sammenheng mellom kløe og nyresykdom, som i tilfellet uremia.

Det kan forekomme at, i nærvær av en spesifikk sykdom, en reduksjon i kapasitet inntreffer nyrer du skal filtrere blodet. Således kan mineralsalter, toksiner og andre avfallsstoffer passere jevnt inn i blodet og sirkulerer gjennom hele kroppen, forårsaker irritasjon, som i sin tur fører til kløe.

Selv anemi kan føre til en vedvarende følelse av irritasjon eller kløende hud. den jernmangel i legemet, et viktig mineral, er det forårsaker vanskeligheter i kroppen syntese hemoglobin og derfor en betennelse i huden assosiert med kløe oppstår.

Kløe for kropp og leveren De er også ofte relatert. Generelt reagerer det til konsentrasjon gallesalter forårsaker irritasjon og kløe symptomer. Når kløe er vedvarende, ikke nøl med å ta kontakt med legen din.

generalisert kløe: når årsaken er stress

den stresset også forårsake generalisert kløe. Faktisk er det et tegn på at kroppen bruker for å uttrykke sin ubehag. Husk at i en situasjon med emosjonelt stress, kroppen produserer visse stoffer som forårsaker en økning i følsomhet nervefibre, Det resulterer i en kløe. Dette er den samme mekanisme som enalza kløe og angst. Som rettsmidler for å lindre kløe kan være nyttig i dette tilfellet, implementere avslapping, som yoga, meditasjon eller kampsport. Det er bra også unngå bruk av et stoff eller medisiner som kan øke angst. Hvis vi trenger å ty til narkotika å avlaste stress, bør du aldri selvmedisinering, alltid konsultere legen.

Kløe i svangerskapet

Generalisert kløe under svangerskapet er en vanlig plage. Det forekommer hovedsakelig i området barm, magen og tips. Hormonelle endringer knyttet til svangerskapet kan forårsake kløe. Bare tenk på økende nivåer østrogener, som væskeretensjon og forandringer i vev volum.

Du kan også være interessert i: blekhet, kløe og misfarging av huden: hva du forteller oss? og hud følsomhet: årsakene til en delikat hudfarge.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 1 = 4


Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo