intestinal influensa symptomer, varighet og riktig kosthold

den intestinal influensa Det er ofte forveksles med gastroenteritt, en betennelse i magen og tarmen forårsaket av et virus. Intestinal influensa har en rekke funksjoner som skiller den fra gastroenteritt. La oss se, for å svare på spørsmål, hva er dine symptomer og varighet og riktig kosthold å følge i løpet av disse dagene.

intestinal influensa Det kan påvirke voksne og barn, så du bør lære å gjenkjenne symptomene for å unngå forveksling med andre gastrointestinale klager. Hva du skal spise, hvor lenge sykdommen og hva er det de fleste effektive løsninger er noen av de måtene som vi vil påvirke tarm influensa.

intestinal influensa, har vanligvis en godartet kurs, dvs. etter noen dager Smerter, har en tendens til å frem uten store risikoer eller komplikasjoner. Men om vi kjenner igjen symptomene som om vi bare har mistanker, er det lurt å oppsøke lege, spesielt når det gjelder barn. I tillegg Hvis symptomene vedvarer etter flere dager, er det best se en lege, som utfører en fysisk undersøkelse for å vurdere alvorlighetsgraden av symptomene. I noen tilfeller kan det være nødvendig å utføre en krakk-analyse for å identifisere den organismen som er ansvarlig for infeksjon.

intestinal influensa: Varighet og rettsmidler

Varigheten av intestinal influensa Det varierer fra en person til en annen, selv etter samme behandling. Hvis en myk kosthold følges, som et supplement farmakoterapi foreskrevet av lege, er gjennomsnittlig sykdomsvarighet 5 dager. Hvis behandlingen avbrytes, eller et riktig kosthold ikke er fulgt, Symptomene kan forverre og forlenge utvinning. Medisiner, inkludert antibiotika kan unngås, med mindre legen har foreskrevet. hovedsakelig foreskrevet antiviriales som, hvis tatt ved begynnelsen av de første symptomene, redusere varigheten av intestinal influensa. I noen tilfeller er det tilstrekkelig å ta en ibuprofen eller paracetamol for lindre smerte.

vi må dRIKKE, spesielt vann, fordi med intestinal influensa rikelig med væske er tapt. Det er viktig, derfor unngå dehydrering og sengeleie.

I tillegg utbruddet av symptomene, er det lurt å unngå å spise for et par timer om gangen, for å la åpne magen. det er best å velge lett å fordøye mat. Hvis du har kvalme, er det best å unngå å ta mat og opt for en infusjon, en kamille for eksempel, for å roe magen og deretter ta noe lett (en yoghurt, for eksempel).

intestinal influensa: Hva du spiser

Når du har gått oppkast, må du spise, men du må gjøre innføre gradvis mat. må starter med en veldig lett diett og væsken og deretter å føre fast føde. Det anbefales å spise veldig lett mat. De er gode, for eksempel ris, hvitt brød, pasta, kokte poteter, hvit fisk og kyllingkjøtt. bør unngå, I mellomtiden, Matvarer rike på enkle sukkerarter, siden diaré kan forverres på grunn av en osmotisk effekt. Evita også forfriskninger, fruktjuicer, helmelk, sjokolade, koffein, stekt mat, fet eller krydret mat. Også, ikke drikke alkohol.

Du kan også være interessert i: Hjem tiltak for å styrke tarmfloraen og gastroenteritt: hva du spiser, så jeg ville ikke føle seg dårlig.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − 16 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron