Hva er sideremy og hva som forårsaker det?

Når en blodprøve detektert serum jern er på høye nivåer, står vi overfor det som kalles sideremy eller hypersideremia. Men hvorfor produsere dette ubalanse Iron?, Hva kan vi gjøre for å regulere nivåene? Som vi skal se, er serumjern verdien som avgjør nivå av jern i blodet.

Hva betyr det?

Med betegnelsen serumjern menes nærværet i blodet av høye konsentrasjoner av jern. Spesielt når det er en analytics mengden av mineralet blir målt bundet til transferrin, protein som bærer jern i blodet. Testene vil avgjøre hvorvidt serum jerninnholdet er høyere enn 150 mcg / dl hos menn, 160 mcg / dl hos kvinner og 119 mcg / dl hos barn.

Symptomer og konsekvenser

Når jern i blodet er høyere enn normalt skal se dem som de kan føre til at noen abnormiteter. blant symptomer Felles tretthet omfatter, angst, depresjon, stemningslidelse, leddsmerter og håravfall. I tillegg kan det serumjern også forårsake hjerterytmeforstyrrelser, som arytmi eller takykardi, fertilitetsproblemer og bli utsatt for å lide metabolske mer og sykdommer i nervesystemet.

vanlige årsaker

Det er vanskelig å snakke om en bestemt sak som fører til økt serumjern, selv om det er en rekke risikofaktorer du bør vite. Først, diett. Matvaner, slik som å spise en diett for rik på mat med høyt jern, kan være en trigger. Dessuten kan tilstedeværelsen av leversykdom eller administrering av visse legemidler også øke nivåene av jernkonsentrasjonen i blod. Vi bør heller ikke undervurdere den rollen visse blodsykdommer eller andre ubalanser.

Hva gjør jeg?

Hvis etter at vi oppdaget at vår analytiske serum jern er høy, hva du skal gjøre? Det er flere strategier for å bekjempe problemet og overvåke serumjern. Den første er diett gjennomgang og følge en spesiell diett, der jern er ikke hovedpersonen. Da bør du melde deg på fiber, frukt og grønnsaker. Dessuten kan denne dietten være ledsaget av en resept spesifikke narkotika av legen, for å lette fjerning av overskudd av jern.

Du kan også være interessert i: Høy Iron Blood: Symptomer og behandling for anemi høy ferritin og jernmangel: Symptomer og behandling.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 47


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة