Ørhet, svimmelhet og tretthet: Hvorfor skjer det?

Føler du deg tyngde i hodet, svimmelhet og tretthet? Tyngde i hodet er en av de mest vanlige plager som normalt kommer ledsaget av andre symptomer som svimmelhet, søvnløshet og tunge øyne. Noen ganger kan det være på grunn av ytre agenter som stress eller bekymringer, men andre ganger kan det være et tegn på kroppen som forteller oss at noe er galt. I dag forteller vi De vanligste årsakene til hodepine, symptomer og sykdommer som de skal, og noen tips for å forbedre den.

Ørhet: Årsaker

 1. hypertensjon: Det er et ubehag som i de fleste tilfeller, er midlertidig og tilbake uten problemer, når du har høyt blodtrykk kan forekomme sterk følelse av tyngde i bakhodet, opp til halsen. Hvis du lider av høyt blodtrykk kan vi tilby en rekke naturlige rettsmidler for å kontrollere høyt blodtrykk, pluss 6 matvarer du bør unngå hvis du er hypertensive.
 2. muskelspenning: Betennelse i nakkemusklene er en lidelse som kan være svært irriterende og ødeleggende, et problem Det kan være forårsaket av dårlig holdning som skader musklene i halsen og det cervikale område. Her la vi noen enkle self-massasje øvelser slik at du kan utføre dem når du begynner å føle muskelspenning, slik at du kan unngå følelsen av tyngde.
 3. premenstruelt syndromDagene før menstruasjon er veldig irriterende for oss dag i tillegg til andre lagt ubehag mange kvinner lider i disse dager med svært sterke hodesmerter som avta når den tid kommer. Vi foreslår en rekke naturlige rettsmidler for å avlaste premenstruelt syndrom uten rusmidler.
 4. psykologiske årsaker: Det er en av de vanligste årsakene til tyngde i hodet, angst, stress, panikkanfall eller depresjon er problemer som fører til fysisk ubehag, inkludert hodepine. Stress eller angst kan avgjøre ikke bare våre liv, men vi kan føre til mental og fysisk kollaps.
 5. dårlige vanerBlant de dårlige vaner kan vi finne mat og andre som alkohol, snus, for mye koffein, for lite søvn&# 8230;
 6. øyeproblemerHvis smerte eller tyngde i hodet er gitt etter perioder arbeider ved datamaskinen eller etter å ha lest en stund, ta kontakt med en øyelege fordi du kan ha en slags problem over øyeplager du får tyngde i hodet.

Ørhet Symptomer

 • Mild til moderat smerteintensitet i ulike områder av hodet.
 • Følelse av undertrykkelse.
 • Hengende øyelokk.
 • Tåreflod.
 • Svimmelhet.
 • Kvalme og noen ganger oppkast.

Tyngde i hodet: Hva sykdommer bak?

 1. temporal arteritt: Den består av en hoven eller forstørret en av arteriene som vanner stoppe i området av hodet og nakken.
 2. labyrinthitisEn patologi som påvirker det indre øret, Det kan omfatte tyngde av hodet som en av sine symptomer, så vel som svimmelhet og kontinuerlig svimmelhet.
 3. bihulebetennelse: Den består av en bihulebetennelse det Det fører til sterk hodepine, spesielt i området av øyehulene og templer. Hvis du lider av bihulebetennelse og vil du vite mer, forteller vi deg alt om deres årsaker og naturlige behandlinger for sine symptomer.
 4. rhinittEr en sykdom som Det påvirker luftveiene og det innebærer inflammasjon av neseslimhinnen.

Ørhet: Tips og naturlig rettsmidler

 1. å fremstille en Kamille te med honning og sitron drops. kamille har inflammatoriske og beroligende egenskaper og honning bidrar til å hvile bedre, hvis du tar det om natten i et glass melk, vil hjelpe deg å slappe av før sengetid.
 2. aromaterapi: Massere smertefulle området med essensielle oljer, er aromaterapi gunstig å balansere våre følelser. Den essensielle olje av lavendel har beroligende og avslappende effekt og det anbefales å lindre hodepine.
 3. ingefærrot: Forbered en te med ginger root, vil hjelpe deg avlaste svimmelhet og kvalme indusert hodepine.
 4. lokal varmeHvis tyngde i hodet er forårsaket av muskelspenninger, bruke varme til området med en varm klut eller ta en varm dusj for å slappe muskler. Hvis du bruker varme når du begynner å legge merke til spenningen, unngår du ryggsmerter hodet.
 5. Yoga eller avslapping: Øve yoga øvelser, meditasjon eller avslapping kan, i tillegg til å slappe av og ta bort stress, hjelpe deg å kontrollere kroppen din: stretching og noen yoga kan forbedre livmorproblemer. I denne videoen kan du se de beste yoga for å lindre nakkesmerter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer