Brystsmerter: årsaker og løsninger All

Brystsmerter kan være et symptom på andre helsemessige forhold som påvirker ikke bare vårt hjerte. Fra en reaksjon på angst eller følelsesmessig stress, hjerteproblemer eller magen.

Har brystsmerter er ledsaget av brennende eller sprer seg til andre områder som rygg og nakke? Kjenner alle årsakene vil hjelpe oss med å svare på spørsmål og, fremfor alt, for å unngå den verste oss selv fordi når en brystsmerter nesten automatisk vises, vi vanligvis knyttet til et hjerteproblem -infarto-.

Hva om brystsmerter?

  • Det første er å finne området av smerte-smerter høyre bryst, venstre bryst eller Sentral og intensiteten og varigheten -av kontinuerlig, intermitterende.
  • Også huske på når smertene, for eksempel, etter å ha spist oppstå, eller hvis den er utvidet til andre områder på kroppen som nakke eller rygg.
  • Er du i tvil, bør vi oppsøke lege.

Brystsmerter av hjerteinfarkt

Smerter i brystet første vi mistenker er et hjerte problem, et hjerteinfarkt i betong. Imidlertid må smertene møte spesifikke egenskaper. For eksempel, smerte bør være plassert i det sentrale brystkassen, som om det var en tetthet, og strekker seg til armen, rygg, skulder og kjeve. Andre symptomer kan også vises svetting, kvalme, pustevansker eller døsighet. I dette tilfellet, er det tilrådelig å gå for umiddelbar medisinsk måte.

Angst, stress, følelsesmessig stress ... ikke kontrollere våre følelser kan føre til smerter i venstre eller høyre bryst, uavhengig av hverandre. Emosjonell stress kan føre til smerte eller fysisk ubehag, inkludert smerte ledsaget av pustevansker brystet. Psykoterapi kan være en god alliert.

Brystsmerter gastroøsofageal refluks

Når brystsmerter blir skarpe og irriterende, og har sin opprinnelse i en brennende følelse i midten av brystet, Det kan være motivert av øsofagitt eller gastroøsofageal refluks problem. Skader som er kjennetegnet ved å endre slimhinnen i spiserøret. Det anbefales å konsultere en spesialist for å utføre de nødvendige tester og bekrefte eller utelukke diagnosen.

Interkostalrom brystsmerter

Selv om det kan virke trivielt smerte, kan det også være misvisende. når vises alvorlig brystsmerte -er plassert på brystkasse, opp til brystet, kan det være et symptom på en interkostal smerte, knyttet til overanstrengelse eller membran kramper.

Vanligvis en plage enn en lidelse i seg selv, med resten og tålmodighet de beste midler for å redusere.

Brystsmerter betennelse i pleura

vanligvis en akutte og intense smerter ved pusteluft. Dette er en smerte forbundet med pleuritt, dvs. betennelse i pleura, membranen består av to deler og som dekker lungene og brysthulen. Det er best å oppsøke en spesialist for å bekrefte om symptomene svare på denne patologi og derfra søke den mest hensiktsmessige behandlingen.

Brystsmerter for gastritt

Brystsmerter kan også være et tegn på en gastrointestinal problem, slik som gastritt, sår eller fordøyelsesbesvær. Hvis årsaken til smertene er gastritt, er det vanligvis akutt, med en brennende følelse i venstre øvre del av magen.

Brystsmerter sår

Fører også til et sår smerte i den øvre del av magen, spesielt når magesekken er tom eller etter faste. I tilfelle av dårlig fordøyelse, samt en følelse av fylde i magen, kan du også motta en intens brennende. Hvis du mistenker et problem med gastritt eller magesår, er det best å ty til en spesialist. Syrenøytraliserende behandling kan være tilstrekkelig til å forbedre fordøyelsesbesvær.

Du kan også være interessert i: Smerter i venstre arm: hvordan vet du om et hjerteinfarkt? og handler om smerten av ribbeina: mulige årsaker og når du skal bekymre deg.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − = 38


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi إيجابيات الصورة