Norsk smerte: årsaker og løsninger

den graviditet vanligvis en av de viktigste årsaker hvorfor kvinner lider av smerter i engelsk, men det er andre årsaker til denne smerten vises i Ella dag har vi fortelle Mulige årsaker til lyskesmerter og tiltak for å bekjempe. Det viktigste er å identifisere opprinnelsen, kan smerten variere i intensitet og vises mild eller kontinuerlig, kan bli en veldig irriterende smerte og selv invalidiserende. En liten stikk på et gitt tidspunkt kan bety noe, men hvis gjentatt, særlig økende smerter, bør du oppsøke lege.

Årsaker til smerter i engelsk

 • graviditetDenne smerten er vanlig under graviditet, spesielt i løpet av de siste ukene av svangerskapet. Her er resultatet av øket vekt og volum av magesekken. Vekten av buken kan spenner musklene forårsaker smerter i engelsk.
 • artrose: Sykdommer som påvirker leddene, spesielt hofte omfatter Mulige årsaker til smerter i lysken. Osteoartritt er en kronisk degenerativ sykdom karakterisert ved ødeleggelse av leddbrusk.
 • tendinitt: The kronisk betennelse hofte kan føre til et brudd som påvirker lyske-området forårsaker inflammatorisk tendinitt.
 • Lukkemuskelen overbelastning: Smerte kan også være symptom på en lyske skade karakterisert ved lukkemuskelen overbelastning, for eksempel etter at en ekstra innsats eller rask gange i en lang tid. Den beste behandling, hvile.
 • cystitt: Cystitt er en av de vanligste sykdommene blant kvinner og også den mest irriterende. Det kan føre til store smerter i engelsk. Med disse enkle vaner kan du forebygge urinveisinfeksjon.

Symptomer i henhold til kilden for smerte

 • Klump i kjønnshår området og smerte og hevelse. dette er symptom på en inguinal brokk, Det er en type sjelden sykdom blant kvinner, men å vite hvordan du kjenner det.
 • Smerter i venstre lyskeDenne type smerte kan tilsvare en infeksjon i bekkenet.
 • lysken: Det kan være et tegn på nyrestein, hvis de oppstår plutselig og vare fra noen minutter til flere timer, kan du svare til en renal kolikk.
 • Akutte smerter ledsaget av svimmelhet og feber: Stilt overfor denne typen smerter kan behandles graviditet utenfor livmoren
 • Belly smerte og ubehag: Denne smerten kan komme ledsaget av besvimelse og feber og den svarer til en polycystisk ovariesyndrom.

hjem rettsmidler for å lindre smerter engelsk

 1. Aloe vera: Drikk et glass aloe juice før hvert måltid hindrer betennelse i magen, eller det er godt å hindre brokk.
 2. Col og leire: The omslag av kål og leire lindrer smerte betraktelig.
 3. Fu Xiang anleggDette anlegget har dempende effekter behandle lyskebrokk.
 4. Calendula te: Det er gunstig å behandle betennelse og betent vev.
 5. laurbærDette bidrar til å hindre tarmkramper og hjelpemidler fordøyelsen anlegget anbefales for å hindre brokk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − 55 =


Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo