Forsvar lave: årsaker, symptomer og hvordan man kan styrke dem

Hvorfor vår forsvar De svekkes? Det er mange årsaker forklarer diagnostisering av en svekket immunsystem, hvis symptomer vi vil se nedenfor for å oppdage så raskt som mulig at vårt forsvar er nede. ¿hvordan man kan styrke immunforsvaret? Vi tar godt notat.

den lave forsvar felles interesse. Når vi snakker om forsvar, henviser vi til slik beskyttelse av vår kroppen mot eksterne patogener. Ikke alltid, på grunn av uvitenhet, vi betaler tilbørlig hensyn til de signaler som sendes av kroppen vår eller bare svakheten i vårt immunsystem er ikke ses med det blotte øye. Dette representerer et problem fordi kroppen blir mer utsatt for infeksjoner, å angripe virus og bakterier, spesielt gjennom luftveiene. I disse tilfellene, styrke immunsystemet er den beste barriere for å unngå å utsette kroppen vår for unødig risiko og sikre vår velferd.

Årsakene til svekket immunforsvar kan være forskjellig. Noen ganger kan du ha lave forsvar på grunn av faktorer strengt miljø, gjennom årstidene, kulde, fuktighet eller overdreven eksponering for sollys. Men det er andre faktorer som påvirker dem, for eksempel koblinger med andre patologi, som spenning problemer og til og med ukontrollert bruk av antibiotika. Alkoholmisbruk og dårlig kosthold altfor rik på mettet fett, raffinert mat og dårlig i frukt og grønnsaker-kan være grunnlaget for et svekket immunforsvar. I slike tilfeller bør hovedmålet være å gi våre organer for å styrke immunforsvaret.

svekket immunsystem: symptomene

Symptomer på lavt forsvar er forskjellige: fysisk og mental utmattelse, hetetokter, mangel på klarhet, så vel som andre symptomatiske manifestasjoner som håravfall og til og med utseendet influensalignende symptomer. Disse symptomene, i tillegg til å finne at noe er galt i kroppen vår, kan også påvirke vår livskvalitet og undergrave vår energi til å takle daglige aktiviteter.

Svekket immunsystem: hvordan man kan styrke det?

hvordan aktivere vårt forsvar? Immunsystemet kan beskytte deg selv ved å følge noen enkle regler. Så først, gjennomgå mating, innføre i kostholdet Melkesyrebakterier og probiotika, så vel som vitamin C og omega 3. mange celler som utgjør immunsystemet er funnet i fordøyelseskanalen. For eksempel, bakteriefloraen også det bidrar til å regulere immunsystemet. -present bakterier i melkesyre myse, yoghurt eller ost-kan også være nyttig. Det samme gjelder for de -present Omega 3 fettsyrer i fisk som laks, fiskeolje, nøtter, soya, egg, linfrø, spinat og coliflor-, med interessante og sunne egenskaper, perfekt for lave forsvar.

den vitamin C, blant andre egenskaper, virker den til å senke forsvar er aktivert, og utøver sin funksjon effektivt. Det er derfor en balansert kosthold De bør aldri gå glipp av sesongens frukt og grønnsaker, spesielt sitrus. Ideelt sett, også er spist rå, rik på vitamin D, viktig for immunforsvaret grønnsaker.

En annen forutsetning for å ivareta vårt forsvar og unngå lave forsvar er i fysisk aktivitet. Sport, praktisert moderat og regelmessig bidrar til å styrke immunforsvaret. Fundamental er også å ta vare på vår hvile og unngå stress, fordi i en situasjon med stress kroppen produserer kortisol, et hormon som undertrykker immunsystemet. Å holde unna stress, avslapping De er svært nyttig, for eksempel yoga.

Hvordan styrke immunforsvaret medisinske urter? I dette tilfellet valget kan være bred: betakaroten, sakkarin, Astragalus og solhatt for immunforsvaret.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 + = 70


Content Corte de cabelo do eserto Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer