livmorhals Ectopia: Symptomer og årsaker til livmor blødning

kjenner symptomer og årsaker den ectopia i livmorhalsen eller livmorhals ectopia fortelle oss at vi har en tilstand som, selv om navnet kan generere bekymring, er rett og slett en skade i livmorhalsen. Ikke overraskende, i henhold til medisinsk betegnelse ectopia en serie av patologier, i noen tilfeller, de kan være mer alvorlig, som ectopia lentis i øyet, nyre ectopia eller ectopia cordis (forskyvning hjerte utvikling er omfattet fetal). Generelt ektopi er definert som tilstedeværelse av en vev eller en annen enn den naturlige plassering organ.

Ectopia i livmorhalsen definerer lesjon i dette området, eller utgang til utsiden av vev dekker den endocervikale mucosa. Det kan være mer eller mindre relevant størrelse og forårsaker plagsom symptomer viss -picor, kløe, økt vaginal utflod, blant andre, selv om det må understrekes at det er en alvorlig og negative konsekvenser sykdom. Det bør være oppmerksom på at livmorhalsen ikke bare varierer fra en kvinne til en annen, men gjennom hele livet vil du lide variasjoner og modifikasjoner, spesielt i faser som graviditet -parto eller inkludert- reproduktiv alder. Selvfølgelig er forebygging investere i helse, så du bør ikke bare bekrefter den tilsvarende gynekologiske anmeldelser, om ikke lider et problem som dette, men vet årsakene.

ectopia livmorhals, en sykdom av cervix, vanligvis asymptomatisk og bare diagnostisert etter en gynekologisk undersøkelse. Logisk, både størrelsen og plasseringen bestemme de symptomer som ofte er forbundet med en generelt ubehag intim, for eksempel blodtap under relasjoner eller økende strøm mellom menstruasjonssykluser. I tilfeller der betennelse og blødning livmorhals ectopia synes nødvendig å bruke en behandling for livmor ectopia og således bekjempe symptomer.

Selv om det utholdelig symptomene, bør du kontakte lege siden skade av denne type kan fremme betennelse og infeksjon oftere, noe som i seg selv er en risikofaktor for å utvikle forstadier til kreft. En rutinemessig gynekologisk undersøkelse en gang i året er nok, og grunnleggende reglene for personlig hygiene er de beste forebyggende verktøy.

I de mest ekstreme tilfellene kan ty til kirurgi, en operasjon som ikke krever sykehusinnleggelse (diatermi).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 60


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron