Nakkesmerter 10 naturlig rettsmidler for å bekjempe


  Nakkesmerter kan være så irriterende som intens. Blant årsakene kan være bak inkluderer blant annet, faller, dårlig holdning, skader, kontrakturer, svimmelhet, emosjonelt stress og angst. Hvis de små irritasjonsmomenter blir en kontinuerlig smerte, er det lurt å oppsøke lege. til lindre smerte, vi fortelle 10 Naturlig rettsmidler for nakkesmerter.

  1. Kajennepepper for nakkesmerter

  Fordi den inneholder capsaicin, er kajennepepper effektiv som en naturlig salve som utøver beroligende effekt. Det bidrar til å redusere smerte på halsen og er forårsaket av stress. Du bør bruke den flere ganger om dagen på det smertefulle området og snart merke resultatene.

  2. Harpagocito og selje å avlaste cervical

  Den harpagocito er en potent analgetisk og anti-inflammatorisk anvendt i leddproblemer. Samtidig er selje en naturlige smertestillende. Kombinert, og tatt i kapsler hjelp lindre nakkesmerter, ikke er medisin er helt ufarlig, slik at de ikke skader magen.

  3. brennesle grøtomslag for å lindre nakkesmerter

  Dette anlegget er tilskrevet betennelsesdempende effekter så det er spesielt anbefales for livmorhals smerter. Klargrøtomslag, helle en spiseskje av tørkede nesle blader inn i et beger med kokende vann, fikk stå i noen minutter og siles. Fukting en klut i infusjonen og påført på den smertefulle område. Du vil merke mye av lettelse og forbedring i nakkesmerter.

  4. Forbedre spise sardiner nakkesmerter

  Foruten å være en svært næringsrik fisk, calmarr hjelper hodepine av livmorhals som de er rik på omega-3 fettsyrer og 6, som valnøtter og ansjos. de gir også kalsium og fosfor, to viktige mineraler for beinhelse. Derfor, hvis du lider av svimmelhet forårsaket av cervical smerte inkludere i kosten sardiner.

  5. Forbedrer nakkesmerter med furunøtter og mandler

  Nøtter som pinjekjerner og mandler som er mest magnesium rik så de er veldig gunstig å lindre nakkesmerter. I tillegg er disse nøtter inneholder også en masse av vitamin E, og derfor redusere toksiske frie radikaler som ofte forårsaker hodepine kontinuerlig.

  6. Sesam rørene

  Disse frøene kan legge dem til yoghurt eller salat for et sunt måltid du vil også bidra til å forbedre nakkesmerter. De er rike på kalsium og magnesium og bidra til å avlaste smertefulle området. En god måte å ta dem kan være forbruker brød og korn frø, smaken er veldig rik så det vil ikke koste deg bli vant til det.

  7. Infusjon av Hypericum for nakkesmerter

  også kjent som Johannesurt, Den er effektiv for nervøse typen ubehag (angst, søvnløshet) og bekjempe muskelsmerter og cervical. For å fremstille infusjon, å blande en teskje av Hyperikum blomster i en kopp kokende vann, fikk stå og belastning. Det kan tas med en klype honning har også beroligende. Hvis du liker te du har ingen problem å ta det, at du elsker.

  8. Infusjon av lind å bekjempe nakkesmerter

  når nakkesmerte forårsaket av stress eller angst, Det er best å ta en tilførsel av kalk for å roe nervene. Det gir svært gode resultater Tila ta natten som det bidrar til å sove og hvile bedre, hvis du følger en duskregn av honning du vil øke sin beroligende effekt. Det er også lurt å ta det i perioder hvor du befinner deg bekymret eller har en økt arbeidsmengde eller følelsesmessig stress.

  9. verbena infusjon for å lindre nakkesmerter

  det har betennelsesdempende effekter tonics så tar en infusjon av dette anlegget vil hjelpe deg å føle deg mye bedre. nakke~~POS=TRUNC smerter~~POS=HEADCOMP Det er vanskelig å behandle siden Det er en av de mest irriterende og det påvirker oss i hverdagen, fordi vi gjør noen aktiviteter umulig. Hvis du jobber på et kontor eller tilbringe mange timer på datamaskinen anbefaler vi at du prøver denne infusjonen, vil du merke forbedring.

  10. Valerian Infusion

  I tillegg til å avlaste stress, har dette anlegget krampeløsende egenskaper, bidrar forhindre muskelkramper. Det anbefales sterkt i tider med emosjonelt stress og spenninger fordi det vil tillate slappe muskler og vil hjelpe deg å slappe av. Noen ganger nakkesmerter er forårsaket av en Overbelastning på grunn av ubekvemme stillinger.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  82 − = 76


  B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer