HIV symptomer: etter hvordan de ser ut og hvordan du kan gjenkjenne dem


  HIV, acquired immunodeficiency syndrome (Bedre kjent under forkortelsen AIDS), Er det en virus hvis viktigste konsekvens er at kroppen ikke er i stand til å bekjempe andre infeksjonssykdommer. den HIV-viruset skader del av kroppens forsvar De kjemper mot ekstern aggresjon. Hiv kan overføres ved direkte kontakt med blod eller kroppsvæsker en person smittet av viruset. Deling nåler eller ubeskyttet sex er de vanligste rutene for infeksjon. En nyfødt kan få HIV hvis mor er HIV-positive. La oss se når vist! og hvordan å gjenkjenne symptomer.

  1. faser av infeksjon

  den inkubasjonstiden Det er asymptomatisk og varer 2 til 4 uker. Akutt infeksjon fasen varer omtrent 28 dager, og manifesterer seg med symptomer som ligner på influensa. I lag-fase symptomene forsvinner, som varer fra 2 uker til 20 år. Utviklingen av infeksjoner forekommer i en fjerde fase.

  2. Fever

  En av de første symptomer på infeksjon med HIV-viruset er feber, som kan nå 38 ° C. Ofte ledsaget av trøtthet, hovne lymfeknuter og sår hals. Immunsystemet manifesterer en inflammatorisk reaksjon, siden viruset beveger seg inn i blodbanen.

  3. hovne lymfeknuter

  HIV-viruset forårsaker også hovne lymfeknuter som i virkeligheten er de en del av immunsystemet og har en tendens til å svelle i nærvær av en infeksjon. Noen av disse nodene som finnes i armhulen, lysken og nakke, med utseendet av et sår hals.

  4. utslett

  Symptomer på HIV-infeksjon er også inkludert andre som direkte påvirker hud. Utslettet vanligvis vises spesielt i huden på armene og overkroppen. Ikke den mest kjente symptomet, og kan også være relatert til andre årsaker, men vi skal ikke undervurdere ham.

  5. Muskelsmerter

  HIV-virus kan også forårsake leddsmerter og muskel. Det er en av de symptomatiske manifestasjoner som kan være tilstede i det andre trinn av infeksjon. Smerten kan øke følelsen av trøtthet, spesielt hvis det er vedvarende.

  6. Malaise

  den inflammatorisk reaksjon produsert av immunsystemet kan ha en annen tilleggs resultat, og øker følelsen av ekstrem trøtthet og selv av utilpasshet. En av de mest vanlige symptomer i andre trinn av infeksjon med HIV-virus.

  7. sår i munnen og spiserør

  Infeksjon med HIV-virus kan også forårsake sår i munn eller spiserør, vanligvis på grunn av forkjølelsessår. Sistnevnte er vanligvis svært vanlig blant pasienter siden sykdom svekker immunsystem.

  8. Kvalme og oppkast

  Ifølge medisinske data, er det anslått at mellom 30 og 60% av pasientene, til og med i de tidlige stadier av HIV, kan lide sykdom, oppkast og diaré. Vanligvis symptomer er relatert til forekomsten av en annen infeksjon til den svakhet av immunsystemet.

  9. Vekttap

  den vekttap Det er en av de vanligste symptomer på HIV-infeksjon, ikke bare fordi den generelle sykdomsfølelse, tretthet eller tilstedeværelse av feber, blant annet kan føre til appetitt gå fortapt, men spesielt i tilfeller der personen lider episoder av alvorlig diaré.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 1 = 4


  Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer