konstant hikke: Hva er det?

konstant hikke: Hva er det? Hikke, så plutselig og ufrivillig som ubehagelig, kan være mer enn bare en ubehag passasjer. Og hikke, selv om han adjektivisk som uviktig symptom fordi vanligvis kort, kan det også være vedvarende og signal om at noe er galt i kroppen vår. Hvorfor? Oppstår hikke når bør konsultere lege? Her er noen av spørsmålene er det tilrådelig å svare å vite hvordan du skal opptre i en episode av hikke.

Hikke, skjer som med andre lidelser som natt kramper, mild svimmelhet eller øyelokk tremor, symptomer ofte betraktet som uviktig, fordi sannheten er vanligvis ikke være alvorlige, men noen ganger bør konsulteres. Og en av disse anledningene er når hikke vises konstant eller vedvarende. Før du går videre, bør det svare på et spørsmål. Hva er hypo?, Hvorfor oppstår det?

Hikke skyldes irritasjon diafragma -den muskel separering av toraks fra magen, vanligvis på grunn utvidelse den mage ved å spise eller drikke for mye for fort, for å ta mat også krydret eller krydret, eller en plutselig endring av temperaturen, både mat og kroppstemperatur selv. overdrevent forbruk alkoholholdige drikkevarer og drikke gassformig, og røyke for mye og selv spenning og ler hjertelig, kan føre til en episode hikke. For ikke å nevne den følelsesmessig stress, som eksperter også inkludert blant den lange listen av årsaker som kan utløse utbruddet av hikke. Når membranen kontraktene lukkes raskt glottis og vår hals avgir den karakteristiske lyden av hikke.

Som vi har nevnt, hikke vanligvis ubehagelig, men forbigående lidelse. I de fleste tilfeller forsvinner det som det kom så spontan noen få minutter skal vises. Det går ikke bort med en gang, mellom triks eller rettsmidler for å fjerne raskt å svelge en teskje av tørt, hvitt granulert sukker. Andre vanlige rettsmidler er å holde pusten, drikke et glass kaldt vann, blåse luft inn i en pose eller inspirere raskt (som når de gir oss en skremme).

Hikke: Når skal bekymre deg?

Hvis hikke ikke gå bort og varer i timer og dager (kronisk hikke), kan det være grunn til sykdom alvorlig, slik som en skade eller infeksjon nervesystemet; irritasjon av membranen ved en tumor eller betennelse; metabolske lidelser eller infeksjoner og plassert i øre, nese, bryst og mage prosesser. I slike tilfeller bør du kontakte lege for å finne ut hva den egent årsaken forårsaker hikke og administrere den riktige legemiddelterapi.

Når hikke lenger blir vedvarende anekdotiske og kan ikke bare være et symptom på en patologi, men påvirker betydelig livskvalitet av den lidende, da det kan føre til søvnproblemer, vekttap, tretthet, angst og mer irritabilitet eller, i verste situasjoner, atrioventrikulær blokk.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة