Jeg prikking i hender og føtter: Hvorfor skjer det?


  den prikking i hender og føtter Du kan også ubehag, bekymring, genererer ved ikke å vite nøyaktig hva som ligger bak. Faktisk vil vi prøve noen svar Hvorfor vises irriterende prikking i tips.

  Den prikking i hender og føtter, spesielt når det er et poeng eller sporadisk faktum, er en indikasjon på at noe er galt i vår organisme. Det kan være en mild infeksjon, men det er også sant at det er en symptom Vi må ta hensyn til så mange sykdommer bare manifestert de opprinnelig med konstant kribling.

  Så hvis vi har en prikkende følelse i hender, føtter og til og med den ansikt, eller prikking i beina vises på natten påvirker armer og ben, må vi gå til lege vet hva som er bak dette symptomet og, fremfor alt, avgjort at det kan være en alvorlig sykdom.

  1. Prikking hender og føtter: når du skal bekymre deg

  Når prikking i hender, føtter og selv andre steder i kroppen, vedvarer flere dager det er tilrådelig å oppsøke lege. Dette symptomet kan være forbundet med noen helseproblemer vi har hatt i det siste eller ny patologi. Medisinsk konsultasjon.

  2. Hypestesi

  Den ling kan være knyttet til den kjente hypoestesi, en tap av følelse som ofte ledsaget av prikking. Hvis begge symptomene opptrer sammen kan det være noe mer enn et forbigående illebefinnende.

  3. sirkulasjons Problem

  Sporadisk kriblende følelse, dvs. vises på et punkt i tid, kan det være grunn til sirkulasjons problem eller i respons til en situasjon av tretthet og nervøs utmattelse.

  4. Medisinsk bevis

  Når prikking vedvarer og blir konstant, er det viktig å kontrollere at alt er vel, kan det være nødvendig å utføre enkelte medisinske tester (CT eller MR) for å bekrefte den eksakte årsaken som provoserer det.

  5. kribling og multippel sklerose

  Multippel sklerose, begynner nettopp med en kriblende følelse i ekstremiteter. Det er grunn til å angripe sakte han gjennomgår nervesystemet. Symptomer på MS varierer avhengig av den fasen som er den sykdommen, det vil si, de er avhengig av deres utvikling.

  6. kribling og RLS

  Det er knyttet til den såkalte RLS, som også kan være ledsaget av smerte, kramper og kløe, med den ekstra vanskeligheten av ikke å kunne sove og søvnløshet. Dette som et resultat, årsak humør~~POS=TRUNC svingninger~~POS=HEADCOMP, trøtthet og mangel på konsentrasjon på grunn av feil hvile.

  7. Restless Legs Syndrome: årsaker

  RLS kan være forårsaket av blodmangel, nyresvikt eller perifere nevropatier. Faktisk, den eksakte årsakene og opprinnelsen til problemet fortsatt kaster spørsmål ubesvart. Imidlertid er det kjent at det er en sykdom med en arvelig, siden det er vanlig at lider av de samme familiemedlemmer.

  8. Når natten ling forekommer i de øvre ekstremiteter

  Det kan være på grunn av kompresjon av median nerve i leddetog det vil signalisere en tilstand som kalles carpal tunnelsyndrom, fokusering kribling i fingre hånden. Hvis ling forekommer i alle fingre kan være på grunn av kompresjon av nerverøttene.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 2 = 7


  Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo