Plantar fasciitis: symptomer og behandling

den smerter i foten eller mellomfoten er en av de mest vanlige plager. Men hva de gjør?, Hva er den beste rettsmidler for behandling av plantar fasciitis? Føtter, men ikke alltid vi betaler dem på grunn av oppmerksomhet, er en grunnleggende del av vår kropp. Det er flere årsaker til smerter i foten, den vanligste anstrengelse eller overdreven stress å gjennomgå den bein metatarsal (mellom ankelen og tærne). Et problem som, hvis vedvarende eller gjentatt over tid, kan bli kronisk og hindrer bevegelse og turgåing.

Bare gå kan være smertefullt. Det er ett av symptomene som kan følge av problemene i sålen. den type fottøy Det er i stor grad ansvarlig for denne tilstanden, spesielt hvis du alltid bruke høyhælte sko, sko for stramt foten, tresko, sandaler eller sko for flate (som dansere). Noen ganger maler for plantar fasciitis De kan være svært nyttig.

Smerten vanligvis fremstilles ved en overbelastning, stort trykk på et område av huden som kan medføre mens betennelse. Undersøkelsen av foten lar deg tegne kartet over presset, avsløre eventuelle uregelmessigheter eller skader. I noen tilfeller problemet med ballen av foten er orthotics, selv om den endelige løsningen er vanligvis kirurgi.

Smerter i tåballen kan også være forårsaket av en stress brudd. Det vil si, en repeterende krav eller overdrive (f.eks løping). Metatarsal beinbrudd er som oftest den andre for den lengste foten vesen. Overflødig fysisk aktivitet, muskeltretthet, spørsmål bentetthet (Osteoporose) eller til og med en ubalansert kosthold kan gjøre oss mer sårbare for lider en stress brudd eller skade. Smerten i ballen vises etter hvert som det svekker bein. En smerte som til syvende og sist kan bli invalidiserende. Brukket metatarsal i en liten hevelse som ikke alltid er oppdaget på røntgenbildene vises også. Frakturen blir vanligvis tydelig i løpet av få uker, men for å forutse diagnose kan gjennomføres Skjelettscintigrafi.

Vanskeligere å oppdage er betennelsessykdom i forfoten og ringte Mortons neuroma, en sykdom som unnslipper røntgenstråler og ofte ultralyd-testing. De vanligste symptomene er lokalisert smerte i forfoten, som om vi hadde en spiker, følelsen kramper og tap av følelse i fingrene. Den mest effektive løsningen er kirurgi.

Smerte kan også være forårsaket av den såkalte hallux valgus (Kjent som ilke), et avvik eller misdannelse som gjør stortå resten står på den andre, og sakte presse. Årsaken er at leddene er feilplassert. I dette tilfellet er det best å kirurgisk inngrep før feilen blir et problem på grunn av anatomiske belastningen på foten.

Legen som vil bestemme den mest hensiktsmessige behandlingen. Noen ganger det beste er en bandasje for plantar fasciitis, men ikke verdt noen, fordi du kan ende opp lesionándote. Dessuten kan noen øvelser anbefales for plantar fasciitis. Men sikkert er det best å gå til en fysioterapeut fordi fysioterapi for plantar fasciitis er mer enn gyldig.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =


Content Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة