Hoste med gastrisk refluks: symptomer og rettsmidler for å berolige henne

den hoste med gastroøsofageal refluks, foruten irriterende, kan det føre til en kronisk problem, så du bør ta hensyn og behandle sine symptomer. Hoste seg selv er et ganske vanlig symptom, assosiert hovedsakelig luftveissykdommer som influensa eller forkjølelse. Imidlertid, selv om mindre kjente, hoste kan også være forbundet med gastroøsofageal reflukssykdom, vanlig i pasienter med kronisk hoste. Denne lidelsen oppstår når spiserør Det er stadig irritert av syre mage.

symptomer

Gastrisk refluks hoste er ofte ledsaget av sår hals, noe som indikerer utviklingen av en inflammatorisk prosess svelget slimhinner. Det kan også være vanskeligheter med å svelge (Det tekniske begrepet er dysfagi), heshet eller stemmeforandringer, forårsaket av en skade på stemmebåndene.

Hoste kan vises med eller uten slim, sistnevnte er et symptom tilsatt ganske sjenerende. Hoste episoder kan være hyppigere i løpet av natt, Han kan være ledsaget av heshet, kløende hals, følelsen av et fremmedlegeme i halsen, som en slags knute. I tillegg kan pasienten lider av betennelse i slimhinnen i nesen.

Remedios

For å avlaste symptomer hoste med gastrisk refluks, når diagnosen, kan legen foreskrive en rekke narkotika, slik som omeprazol, lansoprazol, pantoprazol og esomeprazol. Du kan også gi råd antacida og prokinetiske narkotika, som akselerere gastrisk tømming, samt beskyttende slim.

Det er viktig gi opp røyking, unngå så mye som mulig stresset, bære en sunn livsstil, opprettholde en sunn vekt og følge en tilstrekkelig mat, eliminere de matvarer som fremhever problemet. Oppmerksomhet bør rettes primært mot alkohol, fett, stekt mat, krydder, sitrusfrukter, tomat juice, te, kaffe, brus og syltet mat. Mat skal være tygge før fordøye, rolig. Unngå å forlenge skrivebordet, og hvis vi gjør øvelsen, vente minst to timer etter måltider.

Det er også noen naturlig rettsmidler hoste med gastrisk refluks vi kan hjelpe. Blant dem, mallow, god til å berolige inflammasjon av slimhinnene og reflux symptomer på grunn av dens innhold planteslim.

Det er også en god alliert i boswellia, som de aktive bestanddeler i harpiksen i dette anlegget bidrar til å redusere betennelsen og stimulere reparasjon av mageslimhinnen. den aloe vera Det er også en anti-inflammatorisk og lakris (Lite brukt ved utvikling av høyt blodtrykk) det inneholder flavonoider som virker på slimhinnene i spiserøret og maven.

Du kan også være interessert i: reflux i spedbarn: symptomer og naturpreparater.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron