10 ting øynene dine sier om helsen din

den øyne De er en sann refleksjon av vår tilstand av helse og velvære. Vi ikke alltid ta tilbørlig hensyn til dem, men det bør ikke bare ta vare på helsen sin, for eksempel med næringsrik mat for øynene som kalsium, krom, B-vitaminer, folsyre og C, men også ta hensyn til eventuelle endringer eller unormal symptom. bak disse signaler, som noen ganger undervurdert, kan det være en mer alvorlig helseproblem, så bør du oppsøke en spesialist.

  1. kløende øyne: Vanligvis indikerer allergi, men det er også et vanlig symptom etter å ha brukt mange timer foran dataskjermen (kaste øyet anstrengelse) eller ved kontakt med klorvann (svømmebassenger, for eksempel). I disse tilfellene, unngå å gni øynene, fordi symptomene ikke blir sendt, men snarere tvert imot. Legg kalde kompresser eller kunstige tårer kan lette ubehag. Ved allergi, unngå støv eller pollen.
  2. tåreflod: Fortsatt oppriving kan være et symptom på tørt øye eller obstruksjon av tårekanalene. Tørre øyne, i sin tur, kan være en indikasjon på et problem hormon (østrogen-nedgang), overdreven bruk av linsene, ett medikament reaksjons- og selv diabetes eller Parkinson.
  3. gul sclera: Refererer til den hvite delen av øyet, som kan gulne, ofte forårsaket av en økning i bilirrubia (Symptom på et leverproblemer). I slike tilfeller bør det være en blodprøve.
  4. styesEn øyelokk betennelse flens noe som ofte resulterer i rive, rødhet og ubehag for å lukke øyet. Styes er lettet ved å vaske øynene med vann, såpe flere ganger om dagen, eller bruke varme kompresser.
  5. tremor øyelokk: Den medisinske betegnelsen er mioquimia, opphøre som det vises i noen sekunder. Det er vanligvis ikke mer viktig, men advarer oss om at vi overskrider med koffein eller alkohol, eller at vi mangler søvn eller bruke for mye tid på datamaskinen. Hvis det fortsetter i mer enn 7 dager skal oppsøke lege fordi det kan påvirke synet.
  6. Små røde flekker: De er et resultat av en lite utslipp som vises spontant, og det er ikke viktig. Men vi må se i tilfelle problemer med blodtrykket, fordi et brudd kan oppstå konjunktival cup.
  7. okulær tørrhet: Den tørrhet kan oppstå av forskjellige grunner, fra lenge på datamaskinen av hormonelle endringer, spesielt på scenen i overgangsalderen. Det kan også være en indikasjon på artritt eller lupus. Noen medisiner kan også forårsake tørre øyne. Du kan bruke kunstige tårer for å lindre symptomer.
  8. hudormerHar du noen gang gitt deg følelsen av å se svarte flekker som flyter? Egentlig er det flytende partikler som finnes i den øyevæske. Vanligvis går de bort av seg selv, men hvis de vedvarer bør du kontakte legen din.
  9. Interiøret øyelokk hvit: Dette området av øyet er vanligvis rosa. Hvis hvitaktig vises, kan det være en indikasjon på anemi. I dette tilfellet, er det tilrådelig blodprøve og revidere kosthold for å øke inntaket av jern og vitamin C.
  10. konjunktivitt: Konjunktivitt, en av de mest vanlige øye problemer kan være forårsaket av en allergi, men kan også være bakteriell eller viral. I tillegg til å rense øynene med fysiologisk serum eller vann, bør oppsøke lege for å foreskrive den mest hensiktsmessige behandlingen.

Du kan også være interessert i: 6 vaner som skader helsen øyet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − = 29


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron