spondylitt defor: Hva er det og hvordan blir det oppdaget?

spondylitt defor: Hva er det og hvordan blir det oppdaget? Det er en kronisk inflammatorisk sykdom Det påvirker ryggrad og den sakroiliakalledd, som ligger i den nedre del av ryggen. Ved første, symptomer De er milde og derfor utholdelig, men gradvis blir verre. symptomer som smerte i lår og sete, hevelse leddene eller stivhet i ryggen. Selv vanligvis mer utbredt blant menn, kvinner enten vi bli kvitt denne patologi. De første symptomene kan vises før 30 år.

Spondylitt defor også kalt spondylitt Bekhterevs og er en kronisk inflammatorisk sykdom som påvirker leddene av ryggraden og sacroiliac felles. Betennelse som produserer smerte og stivhet og, i tilfelle av kolonnen og som et resultat av evolusjon sykdom, kan føre til smelting av virvler og tap av mobilitet. Spondylitt er også vurdert av leger og spesialister som en patologi revmatisk systemisk, slik at årsaken til betennelsen kan spre seg til andre ledd og organer, som øynene (betennelse i iris), den hjerte (Reduksjon unormal hjerterytme), idet nyrer (Nyresvikt) eller lunger. spondylitt årsaker krumning ryggrad og begrenser muligheten til å puste.

Pasienter diagnostisert med kronisk betennelse av ryggraden kan ha en total sammensmelting av bein mellom ryggvirvlene (ankylose), noe som fører til tap av mobilitet. I tillegg er smeltet sammen ryggvirvlene er mer utsatt for brudd, spesielt ryggvirvlene i det cervikale område. Graden av ankylose bestemmes av intensitet og varigheten av episoder av betennelse.

Spondylitt, dessuten kan det også føre til betennelse og fibrose (Arr) i lunger, forårsaker hoste og pusteproblemer som kan forverres av anstrengelse og infeksjoner. Personer med ankyloserende spondylitt kan også utvikle leddgikt i forskjellige leddene av ryggraden (manifestert av smerte, stivhet, hevelse av hofter, knær eller ankler).

Det er ingen spesifikk behandling for denne tilstanden, men en kombinasjon medikamenter for å redusere symptomene på betennelse og virker på immunsystemet. I tillegg til medikamentell behandling, kan rehabilitering praksis trening og avslapping bidra til å holde leddene funksjon og forbedre pasientens lungekapasitet. Dersom symptomene er milde, tilstrekkelig til å utføre en rekke oppgaver for noen få minutter om dagen. Det er også bra i disse første tilfellene svømming.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة