Hypersomni: Trenger du å sove mer enn 10 timer?

Hypersomni: Trenger du å sove mer enn 10 timer? Og til tross for dette, har du fortsatt drømmen? Input, vi kunne stå overfor symptomene på en tilstand som kalles hypersomni og som årsak synes å ha avslørt forskere Emory University i USA. Nøkkelen vil være i hjernen og, nærmere bestemt, i cerebrospinalvæsken, som har evnen til å virke som en søvndyssende produsert ved vår egen kropp. Hva skiller denne lidelsen fra andre?, Er forebygges?

Hypersomni, i motsetning til søvnapné eller narkolepsi, er karakterisert ved behovet for å sove mer enn ti timer i døgnet uten åpenbar årsak. timer drømme som imidlertid har de ikke oversette til å være mer våken på dagtid. I motsetning til pasienter som lider av narkolepsi, i tilfelle av hypersomni ikke sovner plutselig og kan miste muskelkontroll.

For å gjennomføre denne studien, ble det fulgt av sju pasienter med problemer søvnighet på dagtid selv om de ble tatt sentralstimulerende midler. I dette tilfellet ble de erstattet av en behandling medisin Flumazenil kjent og brukt for overdosering av sedativa tabletter slik som valium eller benzodiazepiner. Resultatene var at medikament Han administrert klart å motvirke den naturlige sovepille produsert av kroppen. Å være en studie med et begrenset antall pasienter, mer forskning er nødvendig for å underbygge data, selv om resultatene lar forskerne til å være optimistisk.

Som forfatterne av studien, pasienter med hypersomni ikke klarer å være helt våken i løpet av dagen, med en følelse av mental trøtthet kontinuerlig og til tross for at sov et stort antall timer. I tillegg, i alvorlige tilfeller kan pasienten ha en lignende følelse av å være bedøvet, et nivå av forstyrrelse som, som understreket av eksperter, kan ha alvorlige konsekvenser for helse og livskvalitet for den lidende.

Vi står overfor en lidelse som kan behandle, vanligvis med sentralstimulerende stoffer. Det anbefales å følge behandlingen med andre vaner i livsstil. Derfor, for eksempel, bør unngå å drikke alkohol og andre rusmidler eller unngå å utsette leggetid (enten for arbeid, sosiale aktiviteter). Blant de tegn eller tegn på at vi kan stå overfor et tilfelle av hypersomni, som kan utvikle seg i løpet av oppvekst, De inkluderer problemer med å våkne opp etter en lang søvn (våkner desorientert eller forvirret), napping uten å lindre søvn eller øke hviletid. andre symptomer som også kan forekomme nettopp på grunn av vanskelighetene med å føle uthvilt, de er angst, stress, irritabilitet, vanskeligheter konsentrasjonen, despistes minne, eller forråtnelse tap av appetitt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1


Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة