Gå barbent: Er det gunstig eller skadelig?

Gå barbent: Er det gunstig eller skadelig? Hvis vi har en sunn fot, og gå barbeint langs et område der det ikke er noen risiko for å bli skadet, kan denne vanen rapportere til oss en rekke interessante fordeler. Visste du for eksempel at kan hjelpe lindre ryggsmerter? trening vår fot, flytte den, er kritisk, vi ikke forgjeves kan ikke glemme at vi snakker om mer enn tjue bein og mer enn hundre sener, muskler og leddbånd. Eksperter anbefaler å gå barbent rundt en halv time eller 45 minutter om dagen.

Inngang er gang den mest naturlige mosjon, og gå barbeint vil gi oss noen ekstra fordeler for våre kroppen. Ja, som anbefalt av eksperter er en sunn vane hvis våre foten er fine (dvs. ingen tilstedeværelse av lesjoner eller andre abnormiteter, selv har veldig sensitiv hud), og hvis vi oppfylle noen tilstand, for eksempel bakken på slitebanen. Gress, strand sand, er to av de beste overflater for å gå barbent. To scenarier vi ikke alltid er for hånden, slik at disse anbefalingene fra ekspertene, er det tilrådelig å gå barbent på en ikke for hardt eller på offentlige steder (gymsaler, svømmebassenger ...) overflate. flater heller nåletre, der foten synker, det er det riktige valget. Det er ikke tilrådelig å gå uten sko eller sokker på et gulv som vinyl fordi det kan overopphetes sålen.

Vane å gå barbeint bidrar til å forbedre mobilitet og holde aktiv de mindre musklene i foten, som på en måte vi å beskytte dem mot risikoen for å lide et forstuing. I tillegg spesialister pedikyr også de anser at å gå barbeint kan være gunstig for mindre, spesielt når de begynner å ta sine første skritt. En fordel er forbedret stabilitet og muscularity fots.

Blant fordelene nevnt ovenfor forebygging er inkludert åreknuter. Denne effekten er fordi når du går uten sko hele overflaten av foten kommer i kontakt med overflaten, forbedre avkastningen på venøs sirkulasjon.

Gå barbent og bekjempe stress

Gå barbent og bekjempe stresset Det kan være en alt i ett. Og, som spesialister si podiatry, gå barbeint gjør du stimulerer alle nerveender føtter, som umiddelbart utløser en avslappende effekt som Det drar hele kroppen. Hvis stress er en fiendene av din helse, kan en vane å gå barbent være et sunt valg enn å kjempe.

Til slutt, husk at hvis vi går barbeint bør bry seg særlig hygiene Fot og rehydrere fordi de har mer tendens til å tørke ut. For de små, bør du sette opp en blokkerings sokk å hindre fall og andre risikoer i foten.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − 67 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oysho