Skin sopp: Bilder til å gjenkjenne og tips for å kurere dem

den hud sopp kan påvirke på forskjellige måter avhengig av egenskapene til det området der sprer. De er like vanlig som ubehagelig lidelse og snart forsvinner. Sopp på svært hyppig piesson men kan også oppstå i hender, armhuler eller tilbake, blant andre områder av huden, mens noen av dem er mer vanlig i sommer-fot sopp som De er lett spre seg i fuktige miljøer som svømmebasseng, for eksempel. Med samme hastighet som invaderer huden vår, kan vi gjenkjenne dem, og iverksette nødvendige tiltak. Logisk, spiller forebygging et viktig for å holde dem unna, akkurat som vi ikke må overse personlig hygiene papir. Hvis stygge sopp samtidig er forsiktig ut, hva kan vi gjøre?

Hvordan gjenkjenne hud sopp?

Soppinfeksjon, som nevnt ovenfor, kan påvirke forskjellige deler av kroppen (ansikt, trunk, hendene, føttene&# 8230;), der spesielt sensitiv hud infeksjon av barn. Det finnes også mange former av sopp, manifesterer seg for det meste i form av flekker hvitt eller rødlig, som kan være ledsaget av kløe eller rødhet i huden. Sjekk ut bildegalleriet der har vi valgt ut de vanligste eksemplene på soppinfeksjoner for å gjøre det lettere for oss å gjenkjenne med det blotte øye.

Hvis vi fokuserer på informasjon om noen av dem, spiker sopp, for eksempel, ikke bare kan endre farge og tekstur, men også dens form. I mellomtiden, når de dukker opp i munnen, den symptomatological bilde er karakterisert ved brennende følelse og små skader og selv blødninger. Spesielt når det gjelder menn, kan sopp påvirke engelsk og underlivet. Ofte er det kjennetegnes ved rødhet og dannelse av røde flekker eller hvite flekker.

hvordan å kurere dem

Behandling for huden påvirkes av fungi, må være tilstrekkelig for å forhindre utvidelse til andre områder. Vanligvis vanligvis foreskrive en soppdrepende krem eller lotion for direkte påføring på huden. blant stoffer som brukes mest for behandling av sopp omfatte klotrimazol, mikonazol, fenticonazole. I andre tilfeller, når soppinfeksjonen er mer alvorlig, kan det være nødvendig å administrere oral terapi.

Til slutt er det alltid godt å huske noen Grunnleggende tiltak forebyggende sopp, som for eksempel ikke gå barbent våte områder som svømmebasseng eller treningsstudio; styrke omsorgen for personen hygiene og for å unngå deling klær og håndklær. For å utføre husarbeid, er det best å bruke hansker.

Du kan også gjerne: Nail sopp hjem rettsmidler for å fjerne dem og notater hvordan å hindre fot sopp.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − = 88


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron