Atopisk hud: Naturlig rettsmidler for ro

den atopisk hud er en kronisk sykdom hud som manifesterer seg som eksem og kurs i utbrudd. Atopisk dermatitt, kutane manifestasjoner av atopi, defineres som en tendens til å overreagere mot irritanter, allergener og til og med medikamenter. Selv om det kan forekomme i mennesker i alle aldre, er en vanlig hudsykdom hos barn, spesielt i spedbarnsalder og tidlig barndom. Hvordan å avlaste plagsomme symptomer og unngå gjentatte utbrudd? Foruten behandling foreskrevet av lege, er det noen naturlig rettsmidler som kan være et utmerket supplement for sine terapeutiske egenskaper. Vi tar til etterretning disse rettsmidler.

Meadow medisinsk plante

den infusjoner laget med rensing og anti-inflammatorisk planter er en utmerket ally for hudpleie oss innvendig og utvendig. Blant dem inkluderer mjødurt som det fungerer som et effektivt i behandling av atopisk hudrensemiddel fordelaktig.

Sarsaparilla for huden

Av rengjøringseffekt, er det en plante som ikke bør gå glipp av i pakken din hvis du lider av atopisk hud. Kombinert med andre like muligheter, såsom løvetann eller burdock, Det bidrar til å forbedre hudens tilstand før utseendet eccemas. For å fremstille en Rensende og infusjons antiinfective, tilsett 2 ss i en liter vann og kok i 2 minutter. Fjern fra varmen og la stå 10 minutter og filter. Tatt i små doser i løpet av dagen.

Burdock for huden

Dette anlegget er svært verdifull for å løse huden problemer rette, og spesielt hjelper forbedre tilstanden eksematøse. Du kan ta skjær eller påført eksternt fremstille en avkok med 2 spiseskjeer borre, kjerringrokk tenkte og i en liter vann. Kok i et par minutter og la stå fem.

Calendula for hud dermatitt

Spesielt verdsatt for sin antiinflammatorisk og antiseptisk virkning. Den kan påføres som en olje (sprøyting en gasbind og deretter påføring av et par dråper på huden) eller påføres som avkok, å fremstille en infusjon med en spiseskje av ringblomst i en kopp kokende vann. La stå før påføring.

Havregryn bad for atopisk hud

Havre ikke bare tar vare på innsiden, utsiden også, så dra nytte av deres terapeutiske hud med et avslappende bad egenskaper. Så enkel som koking, til et par minutter, 400 gram havremel i en liter vann, og tilsett blandingen til badevannet. Et annet alternativ er å forberede komprimerer gjennomvåt havre. For å gjøre dette, koke vi en halv kopp med havre i en liter vann. Filtrer og våt puten eller gas i den resulterende væske. Bruk på området eczematous huden.

Du kan også være interessert i: Dermatitis stress: hvordan å gjenkjenne og behandle og oppdage de hyppigste årsaker og tiltak for hånd dermatitt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة