Korte hårklipp høst / vinter 2016 [BILDER]

Korte hårklipp Høst / vinter 2016.Fall er en god tid å endre sin frisyre og en av de sterkeste trendene for den nye sesongen kommer er kort hår. radikale kutt, med punk rockere og ta airs, men er også til stede snarveier bob stil eller tekstur. Kort hår er perfekt for de som har liten tid og ønsker å ta en flatterende og moderne utseende.

Trender i håret for høst / vinter 2015-2016 sesongen inkluderer kutt mer radikal og moderne kort hår. Pixie hårklipp fortsette å plage. Denne typen kutt kan være på mange måter, men alltid med baksiden av halsen og begge sider av den svært korte hodet. Fronten også at vi kan ta kort eller lang, asymmetrisk smell til side. Denne typen kutt vil gi oss et ungdommelig utseende. Hvis du ønsker å satse på en kort pixie cut klassisk innsats ved å kutte Garçon, en klassiker som aldri blir gamle. Snarveier er helt punk stil trend denne sesongen: du kan velge &8220; rapar&8221; de to sidene av hodet og toppen kjemmet fremover og kutte kniv. Hvis du ønsker å uttale opprørs berør blekk børstet toppen av hodet med en annen tone.

En annen frisyre vi har sett på catwalken er en snarvei destrukturisert med korte smell og langsidene og et snev uflidd. Hvis du foretrekker en titt mer sannsynlig at vi kan leke med farger: det tar en hårklipp stil hjelm, men med bevegelse og spissene farget en lysere farge eller pastellfarger. Hvis du vil ha en kort hår som er mer elegant, det er ingenting som et kutt maskulin stil og i dette tilfellet vi spiller med gel eller gel for å skape en wet look. Vi kastet håret tilbake og bruke moment våt gel for å skape den effekten så moderne. Hvis du ønsker å ta en kort bet veldig feminin hår for en bob klippe kort med en klar nakke og lengre foran etterligne en bob, bør dette kuttet alltid gå over ørene eller spyle dem. For kvinner med krøllete hår eller lett bølget vi kan velge et kort hår kutt klatret og senket litt i nakken, hvis vi fjerner litt volum. Krøller må ha noen uordnede struktur. For de som har krusete hår, kan du melde deg på et kutt afro eller en mer radikal endring, med nesten crewcut. Sjekk ut vårt bildegalleri for å se alle de ser ut.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 32 = 38


Content Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة