Korte frisyrer 2015: Hvilke trender ta? [BILDER]

Korte frisyrer 2015: Hvilke trender ta? Til å begynne med en veldig god start 2015 kan vi slå til en ny frisyre. Nyttår og ny hårklipp. Hvis du har langt hår, og du er lei av det talsmenn en radikal kutt hår, men du er så modig innsats for en lang eller kort bob bob. Kort hår, uten tvil, er en av trendene for 2015. Les videre for alle trender.

Tips og fordelene med å bruke kort hår

Kort hår er alltid irritabel og veldig smigrende, Vi har også alltid tar år av. Kort hår er veldig behagelig når du vasker, grer og tørr, så det er en perfekt kort for kvinner med lite tid. For å lykkes med din nye kort hårklipp forpliktelse til å gå til frisør eller frisør spissen. De vil gi deg råd om det &# 8220; korte frisyren mote&8221; du kan se bra ut. Bortsett fra å kutte du bør tenke på å legge til litt farge hvis du har lyst gjennom et fargestoff eller veker. De korte frisyrer er ideelt for å bære farge.

Asymmetrisk kort hår er en av trendene i 2015. kort hår kutt, men foran venstre lenger som en utkant lag. Hals og siden av hodet du bør ha kortere. Det er en veldig flatterende frisyre kvinner i hver runde, med asymmetrisk få fjerne rundhet i ansiktet. En annen klippe kort pixie hår er trenden, som allerede har flere sesonger av suksess. Pixie cut kort tar den maskuline stil eller et hår-bustete touch. Om vinteren 2015 vil vi se med smell. For å live opp korthåret kan vi velge å legge refleksjoner klarere og vi får høydepunkter til ansiktet. For den siste kan de velge et beskåret pixie cut side eller farget fargestoffer.

korthårede garçon

Et annet kort hårklipp som ødelegger sikker Garçon er svært liten aktivitet skjæring, med ingen åpenbare orden, men hårpleie og 100%. For å få denne typen frisyre er best å bruke korte hår produkter som gel eller pomade. Å arbeide denne frisyre bruke fingrene og se avstumpet dusker tilfeldig, men nøye.

bob kutt

Hvis du ikke ønsker å kutte både det beste håret er en bob kutt eller en bob. Midlere Manes er båret lag og tousled lysbølger. Cleopatra stil manes er alltid en klassiker, men ikke lenger bære så rett, men med lag og masse bevegelse. Men det mest fasjonable bob kutt Det er den som er litt under ørene. Denne type skjære er et hår tousled-virkning eller med naturlig bølge. Hvis stedet du foretrekker en kortere bob, bør du ta over ørene, vil det være en frisyre hjelm, samtidig som vi respekterer Melenita stil.

kort krøllete hår

Hvem sier at kvinner med krøllete hår ikke kan bære kort hår? Realiteten er at de kan se spektakulære snarvei. Før du klippe håret ditt, må du tenke krølle opp og kuttet oss gi ekstra volum. Det beste for oss er å kutte det favoriserer skalering og våre krøller må være helt hydrert. Et annet alternativ som aldri blir gamle er en kort afro.

Aldri kort med barbert

De korte frisyrer med barbert halsen De er høyaktuelle siden Scarlett Johansson og Rosamud Pike hadde på seg på den røde løperen på Oscar-utdelingen. Ahead håret stil kan være normal, med klærne, alt håret tilbake, skiltes på den ene siden&# 8230; men overraskelsen kommer i nakken, som er helt barbert. Sjekk ut galleriet vårt for å se bobs mer trend for 2015 og få i forkant av den nye vinteren 2016 neste høst.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =


Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة رمز الريشة