Midlertidig Tatoveringer: Hvordan og hvor lenge [BILDER]

Midlertidig Tatoveringer: Hvordan de er og hvor lenge. Tatoveringer er en veldig inngrodd i mange år kulturarv. De er en uttrykksform og kommunikasjon. I mulig å se i alle miljøer, kvinner, fagfolk, mødre, unge gründere som stolt bærer tatoveringer på huden deres. Men det finnes folk som foretrekker å bruke en midlertidig tatovering, for å se om du senere bestemmer deg for å bli en levetid.

Opprinnelse Tattoo:

Ordet tatovering stammer fra polynesiske ordet &8216; Tatau&8217; og er i seg selv en eldgammel teknikk for å dekorere kroppen.

Opprinnelse og tradisjon tatovering er designet for å være en permanent dekorasjon, men som vi har nevnt et par linjer siden, har nylig utviklet en ny teknikk utviklet for å vare kortere tid. Dette gjør at du kan nyte essensen av tatoveringer uten å forlate huden arrete alltid.

-Unngå mer eller mindre intens smerte (område) permanente tatoveringer laget med nåler.

Midlertidige tatovering teknikker:

Teknikkene er forskjellige og hver av dem sikrer en varighet i kortere eller lengre tid.

Hovedsakelig kan vi identifisere:

- Design for hånd med naturlige pigmenter (vanligvis henna eller henna er brukt): varer noen få dager, og vanligvis er smertefri og ufarlig.

- Klistremerker: De er svært fasjonable og er lett å fjerne. Duran som en uke.

- Tattoo spray: det er veldig populært blant stjernene&# 8230; en mal på huden påføres med ønsket design og en bestemt hud spray er passert og vi har tatovering gjort. Avhengig av kapasiteten av fargestoff kan vare mer eller mindre.

- Solar tatovering: det virker som er en ny teknikk, men av tvilsom smak og litt farlig for huden. Den består av soling med spesielle klær perforert form tatovering design valgt. Ved å dreie tatoveringen bruk solkrem.

tips:

Siden midlertidige tatoveringer synes å ha alle egenskapene for å bli, i praksis en ny trend, begynner å blomstre nettsteder der de foreslår ideer for å dekorere kroppen din ikke definitivt.

-Tattly: er fylt med midlertidige tatoveringer av alle størrelser, farger og klasse funksjoner, i stand til å tilfredsstille enhver smak svenske nettet.

-Bernard alltid: er et fransk nettsted opprettet av tre gutter som arbeider i en rekke kommunikasjonsbyråer. Friksi tilbyr originale og tatoveringer. Alle er hypoallergene og motstå opptil fire dager.

Er midlertidige tatoveringer har rettet oppmerksomheten mot deg? Sjekk ut galleriet og velg din favoritt!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 + = 95


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer