Korte frisyrer 2017: Stiler og nye trender [BILDER]

2017 åpner nye trender innen hårklipp med en forkjærlighet for pixie bob stiler som blir sterkere enn noen gang tolket i nøkkel futuristisk og veldig feminin. Vi har allerede sett de nye fargene vil være moteriktig hår nærmer varme fargetoner og rød metallic, så stiler og frisyrer for kort hår vil ikke være et unntak. Vi forlater deg en oppsummering av det beste av den siste utviklingen.

veldig kort hår: pixie cut

Pixie cut fortsatt har mye å si i løpet av 2017, men det er klart det nye året bringer noen nye stiler. Det viktigste kommer fra hånden til en av de viktigste trendene i 2017, og er Gå tilbake til 80-tallet. Pixie begynner, så, for å vedta en volum som tidligere manglet han, og er i stand til å oppnå et bilde mye mer feminin og elegant å inkludere bølger, Spesielt i en lengre smell.

Nylig sa vi at den lange bob hadde blitt det ideelle over mange kjendiser, men for kvinner som elsker kort hår vi har også en ideell lengde: mellom nesen og haken. Dette kuttet vil ikke bare bidra til å stilisere ansiktet, men også slitasje nakke og skuldre, spesielt når du delta på en viktig feiring.

Skalert eller rett kutt

Kanskje den største interne konflikten som vi finner i år hvis vi kuttet håret vårt er lagdelt, og at Det er så moderne kuttet en rett forvitret og kraftfulle, selv om vi må si at det andre alternativet er trolig en av de mest valgt av det enkle faktum av å være en ny trend. Vår anbefaling er å velge i henhold til din ansiktsform, og hver av disse kuttene er beregnet for ansiktet type.

crewcut kvinner

Vi kan vurdere den mest radikale versjonen av den korte pixie stil. Mange av de mest populære kjendiser i nettverk og har gått til denne trenden: Kristen Stewart, Kate Perry, Amber Rose og mange andre. Hvordan glemme Demi Moore da han barberte seg til null? Det er sant at vi må være veldig sikker før dristig med dette kuttet, men hvis du har tenkt, vil dette være året. Du kan kombinere dette makeover med en farge eller platina blonde fantasi, vil gi deg en titt mer moderne og feminin.

uthulte flequillos

Takk til alle trender dukket opp så langt vi kan si at vi har et stort utvalg av flequillos fra å velge den som passer oss, men hvis noe vil bli pålagt under 2017 er den uthult flequillo. Dette kommer også som et resultat av påvirkning av 80-tallet, men vi vil se mye mer i de som er lange eller i det minste kastet til side. Så, hvis du har et boblebad som hindret du alltid ta smell som de andre, har du flaks: vil du være trend.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 21 = 22


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih