5 fordeler med kapillær botox

For ikke lenge siden fortalte vi kapillær Botox ny teknikk for håret. Til tross inneholder ordet Botox i sitt navn, er det bemerkelsesverdig at ikke sprøytes inn i hodebunnen, men en behandling gjennom kapselen som er påføres direkte på håret gjennom massasje og varme. Hydration teknikken av hår med umiddelbare og synlige resultater, derav den suksessen vi har.

Forført av disse behandlingene er svært enkelt. Så her vi fortelle deg hva 5 Fordeler med kapillær BOTOX:

1. sikret Hydration

Hydrering er den viktigste eiendelen av kapillær Botox. Sitt høye proteinkonsentrasjon virker på hvert hår nå til dypet, hydratene fra rot til tupp. Ikke bare det gjør internt, men hydrering vil være synlig i hele håret. Denne behandlingen er i stand til å bekjempe tørrhet, gjenopprette vitalitet til de skadde og visnet tips. Dermed kan en jevn, silkeaktig og elastisk hår vil bli oppnådd.

Blant egenskapene som kapillær Botox gir fremhever også sin evne til å vokse hår og unngå frizz. Ty til Botox er den ideelle løsningen for bekjempe tørrhet, noe som fører til at håret til å ekspandere på leting etter fuktighet og skaper en unngå resultat krusete effekt. Blister søkt handlinger intenst og restrukturerer hårstrået å få håret tilbake til sin naturlige utseende.

3. Egner seg for alle hårtyper

En behandling utelukker ikke alle typer hår. Den kapillære kan BOTOX brukes selv farget håret. Resultatene vil utvilsomt variere avhengig av type hår. For eksempel, krøllete Manes definere løkker, mens valsehodebunner redusere overskuddsvolum eller krusing. I rett hår, i mellomtiden, oppnådde en økning på silkiness. Utvilsomt, tillater kapillær BOTOX dets anvendelse, det Hair gjen hårets struktur, og dermed skape en fin regenererende effekt og gir lettere børsting.

4. Instant resultater

Den mest fordelaktige av disse behandlingene er immediacy av resultater. Du vil merke at din hår har gjenvunnet sin livskraft fra den første bruken. Og det beste av alt? Du trenger ikke å bekymre deg aplicártelo kontinuerlig. Ideelt lytte til behovene til håret ditt, og gjøre en slik behandling hver 5 måneder om. Er gjennomsnittlig tid du kan nyte sine fordeler.

5. Økonomisk

Denne behandlingen er mye billigere enn andre, gjennomføringen og dens varighet. Personen du velger å behandle håret med hår Botox kan gjøre det for startpris på 20 euro, uten å øke kostnadene parallelt med andre behandlinger, siden det ikke er nødvendig å kjøpe spesielle produkter. Den effekten er ikke tapt hvis du også tar vare på håret med andre fuktighetsgivende behandlinger.

Bruk av kapillær botox krever ikke spesiell omsorg senere. Det er nok å vaske håret med sjampo tilpasset din hårtype og bruke en maske en eller to ganger i uken for å holde den i perfekt stand. Du blir med oss?

Du kan også være interessert i: 6 Fordeler med å bruke hår olje


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة