Forberede ditt hjem ansiktskrem aloe vera trinnet


  Som en naturlig kosmetisk krem ​​av aloe er gjort. Egenskapene til aloe vera er mange. Du vil oppdage hvordan å forberede en ansiktskrem aloe vera hjem? Her forklarer vi trinn for trinn.

  For tusenvis av år aloe vera har det vært veldig attraktivt for sin store skjønnhet og medisinsk plante. Hvis du regelmessig kjøpe produkter som inneholder det, hvorfor lærer ikke å forberede deg? Vi håndterer forklare hvordan å lage en krem ​​for huden med aloe vera.

  1. Hvordan naturlig aloe vera krem

  Du trenger følgende ingredienserGel eller Aloe plante 100% ren, olje av god kvalitet. Søt mandel olje eller mineralolje er perfekt for å lage denne oppskriften for hjemmelaget krem ​​av aloe vera og duftende olje, i tilfelle du ønsker å gi din krem ​​aroma. Du vil også trenge en liten bolle blandes.

  2. Utvikling av naturlige aloe vera krem

  Først bland 170 gram ren aloe vera i en liten bolle. Legg til en skje mandelolje eller mineralolje aloe vera gel. Deretter legger en eller to dråper parfymeolje. Dette er valgfritt, ettersom resultatet vil være annerledes uten å legge det aroma. Blanding aloe vera og olje godt til Foren.

  3. Egenskaper av aloe vera

  Egenskapene til aloe vera er mange og, i henhold til ekspertene, er det antydet for solbrenthet, arr, eliminere akne, blant annet. Hvis du har disse eller andre problemer, stille, fordi her viser vi deg noen løsninger som hovedpersonen aloe vera.

  4. hjemmelaget krem ​​av aloe vera for akne

  Bruk av krem ​​på de berørte områdene som en maske om natten. Gå bort til å sove uten å fjerne den. I morgen, vask med såpe aloe vera. Bruken av aloe vera på kviser vil bidra til å redusere rødhet og hevelse i områder utsatt til utseendet på akne.

  5. Strøm mot rynker

  Visste du at din makt mot rynker? Nedenfor vil vi detalj en effektiv oppskrift for hjemmelaget aloe vera krem ​​for rynker. den ingredienser du trenger er: agurk 100 gram og 100 gram aloe vera masse.

  6. oppskrift for kremen av aloe vera

  Går inn i massen av aloe vera og agurk i blender eller morter og støter for å knuse. Tilsett destillert vann ved å gjøre blandingen til en homogen krem ​​uten klumper. La på over natten. Neste morgen, ta den med varmt vann.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  34 + = 38


  Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi