Hår trender høst-vinter 2015-16: Mest populære på catwalken i Milano [BILDER]

Hår trender høst-vinter 2015-16: Mest populær på catwalken i Milano. Under Fashion Week i Milano, så vi noen av hår trender for høst-vinter 2015-2016. De motemerker presenteres flotte kostymer på catwalken, men også frisyrer designet for å fange vår oppmerksomhet. Noen stiler dominerte forrige sesong, men det er også mer aggressive, issørpe og andre retro stil og hår kutt. Her kan du se frisyrer og hårklipp at neste sesong vil bli.

Våt og naturlig tekstur effekt

En av de viktigste hovedpersonene i Uke Milan Fashion Det er vått eller wet look. Parade av Just Cavalli kunne se halv samlet hår med lange smell som faller på forsiden og våt effekt, mens Armani foreslår utseende med virkning bordet litt våt vi er sikre på vil bli en av de trendy frisyrer for den kommende sesongen. I Fausto Puglisi parader og Scognamiglio også de presset for naturlig effekt. Parade av Isola Marras vi kunne se mye av tilfeldige frisyrer. Først en frisyre delt inn i to fletter hengende over skuldrene eller anerkjent håret i en flette pannebånd. Lange smell er fortsatt svært fasjonable, vi ser i forslag til Armani og Max Mara.

trendy hårklipp

Som for vinteren trendy kutt råde langt hår, midtskill. Denne typen hårklipp er stjernen i parader av Genny og Moschino. Gucci innsats på et midi klippet håret litt rotete naturlig effekt, mens Armani velger Asymmetrisk bob kutt med smell. Et annet alternativ svært moderne utseende vi har sett modeller på catwalken i Milano er hår tilbehør. Gucci og fay foreslå å bære en beret; Fendi satsing på pannebånd i lyse farger; Prada, men pryder sine modeller frisyrer med floral ornamenter for og gull, som er ideelle for strukturerte frisyrer ser. Hva synes du om hår trender av Fashion Week i Milano? Vi inviterer deg til å bla gjennom vårt galleri for alle kutt og stiler som vil trenden i høst-vinter 2015-2016 Hva frisyre foretrekker du? Vi håper dine meninger!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 51 = 53


Content Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة