Koreanske BB Cream: Beste koreansk kosmetikk

BB Cream er ett av produktene &# 8220; nytt&8221; makeup ikke lenger mangler noen toalettveske. De er perfekte for farge, forene ansiktet, fukte og beskytte huden. Innenfor verden av slike produkter inkluderer Koreanske BB Cream. I EllaHoy har vi samlet de beste BB Cream koreansk kosmetikk, slik at du kan se en perfekt ansikt. BB Cream ble skapt i Tyskland (for dermatologisk bruk), men falt raskt ut av bruk. Sør-Korea reddet og redesignet for å introdusere dem tilbake i markedet. Koreanske BB Cream er alle en må ha.

Koreanske BB cream: hva de er

BB Cream oppsto i Tyskland. Denne type krem ​​/ sminke hadde en dermatologisk bruk. Til slutt, er BB Cream ikke lenger brukes inntil reddet Sør-Korea. Koreanere forbedret formler og introdusert på markedet i dag. Derfor koreanere er eksperter på denne typen kosmetikk. Det er forskjeller mellom BB Cream gjort i Asia og Vesten, Selv om hensikten er den samme. Asiater ta lengre tid å produsere slike kremer, og mange av dem beholde de opprinnelige formler og ingredienser.

Kort sagt, kremer BB Cream De er et produkt som gir ansiktet en lys farge og samtidig gir en behandling.

Beste BB Cream koreansk kosmetikk

Her er noen av den beste BB Cream som eksisterer innenfor den koreanske kosmetikk. Alltid velge den som passer best til dine behov og hudtype. Uansett, hvis du ikke overbevise den koreanske BB Cream Her er noen av de beste BB Cream &8220; normal&8221; 2016.

Hot Pink Super Plus Beblesh Fornyelse Balm Skin79

Dette har BB Cream en fuktighetsgivende basen trippelrolle. Det er rynke, flekkbestandig og har solkrem. Sykepleiere huden fuktighet ved å kontrollere fett, gir farge og gir huden en naturlig glød uten glans uten å føle tung. Den inneholder også solkrem SPF 30. Den har en rosa tone beige og myk floral duft. Det anbefales for folk som har fet, blandede eller hudens porer.

Missha M Signatur Ekte Komplett BB Cream

BB Cream som hjelper forynge og fukte huden. I tillegg Den dekker ujevnheter og det har solkrem. Formelen inneholder aminosyrer og andre organiske ingredienser som kamilleekstrakt, lavendel eller vegetabilsk emulgator Olivem 90. tilpasses perfekt til alle hudtyper (selv de mest sensitive). Den har en gjennomsnittlig dekning og varer i opptil 12 timer.

Fersk stylet BB Cremorlab

Fersk stylet Cremorlab BB BB Cream er en ansikts som gir dekning sminke, men med fordelene av en behandling. Denne kremen / makeup forener hudfarge, hydrert og gir en lysende utseende. du har lys dekning å forbedre hudens tone. Den inneholder honning ekstrakt, argan olje, aloe vera, grønn te ekstrakt og asiatiske cetella. Den har en solkrem av SPF 35, og passer for alle hudtyper.

BB Cream Orange Super Plus Skin79

Befeste huden din med denne BB Cream med Fem typer vitaminer en ernæringsmessig kompleks for en levende og full ansikts energi samtidig som det gir deg den beste beskyttelse mot solen. Dette BB krem ​​forhindrer tretthet og anti-aldrende hud. Eco-Cert ingredienser av vegetabilsk opprinnelse for å opprettholde balansen mellom fuktighet og fett. Den inneholder et multivitamin som omfatter vitamin A og E. Den regulerer også lysstyrken og har en SPF på 50.

Tony Moly BB cream lysende aura gudinne spf37 / pa

BB Cream Triple action: Uren, opplysende og solkrem. Den dekker huden feil i mer enn 12 timer. Fukter og gir næring til huden i ansiktet mens samlende tone. Den inneholder mye vann for å fukte og friske huden. Dens formel enten en urte-kompleks som består av 7 urter som bidrar til å gi utstråling til huden. Den inneholder også ceramid å ernære ansiktet. Med SPF 37 og passer for alle hudtyper.

BB Krem til ginseng Erborian

BB Cream Ginseng å kombinere i en enkelt bevegelse behandlings og naturlig makeup. Dette BB Cream demper alle typer av fine linjer og rynker mens fuktighetsgivende, vitalisere og regenerering av hud. Huden vil være sunn takket være ultra-light tekstur og respektfull med naturen av huden. Finnes i ulike nyanser.

Precious Mineral BB Cream Blooming Fit Etude

Ideell for BB Cream en lysende flate takket være den mineralholdige vulst. Den har en tredelt funksjon: solkrem, bleking og behandling av rynker. Gir en naturlig sikring for huden å ha en saftig og lyse. Formelen er beriket med perle pulver for å maksimalisere naturlig hud lysstyrke og hvithet. Adenosin og arbutin hjelp kamp tonen i foten og forebygge aldring. Det har også SPF 30 solkrem for å forebygge rynker.

Shangpree&8217; s Krystall BB krem

BB Cream gir en glatt overflate uten feil. Perfekt for en naturlig oppfylle. Den inneholder en botanisk formulering som bidrar til å fornye hudceller, reduserer inflammasjon og forhindrer bakterielle midler ansiktshuden skade. Nærer huden med grønn te, fuktighetsgivende glycerin og hyaluronsyre, fremmer cellefornyelse og

kollagenproduksjon av adenosin og beskytter mot solen med titandioksid og sinkoksid.

Aqua Petit Jelly BB Holika Holika

Denne BB Cream vannbasert Det er et produkt med stor suksess i Korea og det fungerer bra hvis du har kombinert eller fet hud. Gelatin har en tekstur som bidrar til å forlenge produktet mye bedre og jevnt. Huden ser lysende, fuktig og feilfri. Den har god dekning og er tilgjengelig i to nyanser.

Hva er ditt BB Cream koreansk favoritt? Du kan også være interessert i: Koreansk skjønnhet rutine i 10 trinn og BB cream: En titt på de beste merkene


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − = 40