Tattoo Hand of Fatima: Ideer og betydning [BILDER]

Hand of Fatima Det er et symbol kjent for sin beskyttelse mot det onde øyet og være, fremfor alt, symbol på beskyttelse. Det er en ettertraktet utforming i tatoveringer, i dag forteller vi deg alt om Hand of Fatima tatovering. Vi viser de beste ideene og Vi forteller deg sin mening.

Betydning av tatoveringen Hand of Fatima

Jämsä hånd, også kjent som dette symbol, betyr det fem i arabisk og refererer til 5 fingre som utgjør den hånd Fatima. Dens form er som en åpen hånd med tre fingre sammen i det sentrale området og en tommel på hver utad skrånende ende. Det regnes som en beskyttende amulett med velsignelse, kraft og styrke. Det bringer lykke og gir dyder tålmodighet, troskap og fruktbarhet. I antikken var det hengt på dørene til hus for å beskytte hjemmet.

Du kan velge en mer forseggjort design, ledsaget av tatoveringer av blomster, med et snev av farge, full av detaljer&# 8230; eller en enklere enkelt base designlinjer og ikke-fylt.

det er flere legender om utseendet på dette symbolet, en av dem forteller at Muhammeds død, hans tilhengere spurte Fatima (hans datter) en banner, hun dyppet hånden i blodet til en såret og tatt til fange i et slør. Den mest utbredte legende forteller at en Fatima (datter av profeten) dagen ble jeg lage middag når hennes mann Imam Ali kom. Når Fatimid så ham han innså at han ble ledsaget av en konkubine, vendte han tilbake til kjøkkenet, og i fortvilelse og tristhet innført uten å merke hånden på hot pot måltid. Ali var den som helbredet ham hånden og bekjente til sin kone at han hadde tilbrakt natten med unge konkubine. Neste kveld, Fatima spionert hennes mann og så ham kysse hverandre, falt en tåre nedover kinnet hennes. Mann å se hva lidelse og elsker at hans kone hadde for ham, la hans konkubine. The Hand of Fatima ble en symbol som representerer uselviskhet og tålmodighet.

Favoritt steder å få tatovert hånd Fatima

Forresten, de mest foretrukne områder der mer skinner dette symbolet er:

 • underboob: Underboob Tatoveringer er fasjonable og symboler av Hand of Fatima er perfekt for dette området.
 • bred: Tatovering hånd Fatima i form, Den passer godt inn i dette området og samtidig gir det en veldig sexy touch. Du kan skjule eller bære en skjorte løse stropper.
 • underarmDette området er perfekt og mest valgt for Jämsä tatovering eller hånd Fatima. Som tilfellet er med tatoveringer av lotus blomster eller mandalaer, er underarmen et område som, for sin størrelse, er ideelt for å arrangere dette design. Fullstendig endrer utseendet på armen din og gir en imponerende stil, spesielt med denne typen tatoveringer som er så dekorative.
 • lår: Det er en svært ettertraktet område i tatoveringer, men ikke så ofte hånd Fatima tatoveringer. Det er et godt alternativ som Det er en konstruksjon som kan forstørres. Jo større du er, jo mer detaljert du kan legge til.
 • fingre: Den tatoveringer på fingre og hender er trend. Hvis du velger dette området for en tatovering Hand of Fatima du vet at du er nødt til å Velg en enkel design ikke mange detaljer fordi å være en liten størrelse kan være uklart.
 • Hvis du liker tatoveringer, spesielt, symboler tatoveringer som har betydning, ikke gå glipp vårt galleri med de beste ideene tatoveringer hender Fatima. Hvis du ønsker å være trendy i design tatovering, sjekk ut disse artiklene om tatoveringer av kors for kvinner og minitatuajes øret.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 7 = 15


  Danacol laxatif Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة ستائر المطبخ