Hårklipp for firkantet ansikt 2015: Ser etter inspirasjon [BILDER]

For hvert kutt, en frisyre men hva er Hårklipp for firkantet ansikt? Vi har samlet de beste ser av kjendiser for inspirasjon, og lære å sette pris på formen på ansiktet, på den annen side, er det ansett som en av de sterkere.

Den ovale eller runde flater er generelt mykere. Men gjør ingen feil, kan kvadratisk eller rektangulær ansiktet til en kvinne være veldig attraktiv, og vi opplevde mange kjente. Til deg du må bare lære å forbedre den.

Hensikten med en haircut for de med et firkantet ansikt funksjoner er blid, et formål som vil være fullt oppnås når du lære å blande på en balansert måte riktig frisyre, men også sminke. Vi starter fra betyr kutt. De er perfekt både rett eller bølget, hemmeligheten er å kalibrere lagene. Det viktige er ikke å ha låser på alle like. På denne måten et spill laget ser jeg ikke ser mellom kinnben og kjeve. Som for toppen av hodet, mener vi ikke den tykke smell, men en dusk side, alltid lag.

har lang eller veldig langt hår er ikke forbudt, det som teller, så vel som i midten retten, er det å spille med bevegelser og skalaer.

For eksempel, hvis du har langt hår, er det godt å gi tilbake ekstra volum, noe som vil gjøre det optisk langstrakt flate og mens slanking din figur. Hvis du bestemmer deg for å plukke hår, velge frisyrer side, side bun, flettene til side, kjerringrokk ... det faktum &# 8220; ta alt til side&8221; vil bidra til å ramme inn ansiktet og myke funksjonene.

Når det gjelder kort hår, det er bedre å unngå kutt som glatt skrog fordi den ikke favorisere noe. Derimot, en god klipp og bustete pixie skalering effekt vil gi et snev super sexy, du må bare avslutte med en vakre øredobber.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Massagem na próstata como fazer أتعس عيد حب ستائر المطبخ