Hvordan å klippe håret det samme: Gjør det alene hjemme!

Hvordan å klippe håret mitt selv. Har du reist dette spørsmålet en gang? I så fall vil vi hjelpe deg å svare på det, fordi da Hvordan kan vi forklare deg klippe håret selv, trinn for trinn.

Hvordan å kutte smell samme

Har du lyst til å bære en stump smell? Jeg har rett eller sidelengs kan gi en ny stil og kutt i lag og paraderte noen retninger av smell. For å gjøre dette, er det så enkelt som å holde trådene av smell med fingrene og legg dem over hodet loddrett. Den passerer deretter bladet for å fjerne overflødig. Beløpet du fjerner vil avhenge av din smak.

Tid for å klippe håret du bestemmer deg for det første beløpet du skal kutte. For å gjøre dette, gjør deg selv en kø for å markere den grad du ønsker. Det er viktig å huske at å få en lagdelt kutt hår må bestille fra tilbake til forsiden. Å klippe håret i lag, bør du ta den øverste delen av håret ditt, og arbeider fra forsiden til baksiden som vi antydet deg, kutt kortere ender.

Nå holder han det klarner veken med en gaffel og begynner med det neste laget. Du kan gjøre dette tre eller fire ganger for å oppnå lagdelt utseende du ønsker. En av de viktigste elementene som avgjør suksessen til frisyre er å velge saks. Og ikke bare dette, men også hvis du bruker en utilstrekkelig saks til å klippe håret kan forårsake alvorlig skade på håret ditt.

Deretter stå foran speilet. For å gi deg et bedre perspektiv kan sette mer enn ett speil, kanskje to er det ideelle antallet.

Endelig fjerne køen og se hvordan det ble kuttet. Hvis du vil kan matche de punktene som kan ha blitt kuttet ut eller gi tekstur kutte håret med saks tips vendt opp.

Du er klar, da, for å skryte lagdelte hårklipp. Hvis du ønsker å oppdage trender 2014 lagdelt bob, ikke gå glipp av følgende utseende.

Bob, som hår kutte en

Først fukte håret for å gjøre det enklere å håndtere og kutte. Håndkle tørke for å unngå drypping. Vannfylt sprayflaske til bruk når håret er tørt under kutting.

Deretter hjelpe en kam fjerner knuter i håret. Hvis det er nødvendig, bruke litt balsam for å temme håret ditt og holde den myk. Deretter kuttet endene. Gre håret etter naturlige striper og merker det begynner å klippe tuppene. Gjenta hele håret i små seksjoner. Erte mellom fingrene og klippe en rett linje.

Å kutte en bob som passer til de tips du ønsker å gre lenge før de når en rett linje.

Sjekk at håret er enda. Å gjøre deler av sidene av hodet og ta dem til haken. Hvis du får til tuppene samtidig med begge hender, så er kuttet riktig. Sjekk flere områder av håret ditt til å sørge for at det er enda i sin helhet.

Til slutt, sjekk håret ditt fra alle vinkler med hjelp av to speil, plassere en foran og en bak.

Her forlater vi halv 2014 trender manes å etterligne, ser til dem som allerede har signert, for eksempel, Irina Shayk, eller Kate Moss.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − = 87


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة