Brush tørketrommel og hår Rettetang: Fordeler og ulemper

Brush hårføner og rettetang: Fordeler og ulemper. Gre og tørke håret er en bummer, spesielt hvis du har langt hår eller langt hår. Mange av oss ser etter den beste måten å tørke håret uten å skade for mye hår på en gang for å se perfekt hår. Dette kan virke umulig, men det er nye enheter som lover børste og tørke håret på samme tid. Andre børster lover å rette håret uten jern eller tørketrommel. I EllaHoy undersøkte vi hva de beste apparater, sine fordeler og ulemper er og hvordan de fungerer. Ikke gå glipp av det!

I Babyliss har du flere modeller Mölders børster slik at du kan tørke og lage forskjellige frisyrer. En av de mest bemerkelsesverdige er modellen: Multistyle 1200 AS101E. Dette styler hårbørste har fire utskiftbare hoder som lar deg endre utseende hver dag på en enkel måte. Du kan tørke håret, glatting, friser, undulate, Volumizing, styling&# 8230; Børsten omfatter forskjellige hoder for en finish eller annet: en glatting hode (glatting), en termisk børste (utretting eller volumizing), en børste (for å markere punktene) og en rund børste (krøll, tørking og fleshing). Denne børsten er perfekt hvis &8220; spille&8221; mye med håret ditt. En annen styler børsten er veldig interessant 800W- PRO roterende børste Babyliss AS551E. Denne børsten spiller automatisk gester av din frisør. Det er en pensel tørt hår og gir volum takket være sine to hoder 35 og 50mm med naturlig villsvin bust og teknologi tonic. nå Du kan tørke, kam og gi volum om gangen. Det anbefales for jenter med veldig fine og tynt hår.

den rette børster De er ramponerende blant avhengige YouTube og skjønnhet. Modellene som skiller seg ut er: børsten rette italiensk design keramisk Idelissbrush eller AGV Perfekt Liss Brush. I markedet er det også noen modeller som etterligner og rimeligere enn den opprinnelige prisen. Dette lover å rette håret børste. Det eliminerer også frizz og forsegler skjellaget. Dette skjer takket være den utvidelse av varme gjennom den keramiske platen. Denne børsten fungerer ikke altfor godt hvis du har krusete hår. Den er ideell for personer som har hår lett bølget eller rett, men med for mye volum. Det bør brukes på tørt hår uten fuktighet.

Den Babyliss Selskapet tilbyr også en utjevning børste kalt BaByliss Diamond. Det er en glatting børste med varme effekt. Etterlater håret skinnende og glatt i en enkel børsting. Keramisk finish og diamant (mindre skade på håret). Og kontroller frizz ion eliminerer statisk elektrisitet

proffene av disse produktene er at de tillater deg å tørke og style håret (i tilfelle av det tidligere) raskt og uten bruk av tørketrommel. Slik at til syvende og sist ikke skade håret ditt så mye. I tilfelle av børster rettetang fungerer veldig bra hvis du har krusete hår. de sparer du også tid. Disse enhetene er også ideelt for de som ikke har mye dyktighet med tørketrommel og strykejern. mot: De bør brukes med riktig temperatur, men kan &# 8220; Burn&8221; håret. Hvis du har langt hår, må du bruke nok tid på å pusse og forme håret. En annen ting mot det er at rettetang bør bruke børster med ingen fuktighet eller tørt hår. Oppsummert er hvert hår forskjellig, så disse enhetene fungerer og gir ulike resultater avhengig av hver type hår.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − 85 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer