10 kosmetiske bruk av vegetabilsk glyserin du trenger å vite

10 kosmetiske bruk av vegetabilsk glyserin du trenger å vite. Mange kosmetiske produkter på markedet inneholder glyserin også kjent som glyserol. Dette produktet er avledet fra oljer av vegetabilsk eller frukt, og er vanlig brukt i skjønnhetsindustrien. Vegetabilsk glyserin er økonomisk, effektiv og har mange anvendelser. Hvis du er lei av å prøve forskjellige kremer og ikke får resultater, er glyserin svaret.

Glyserin kan kjøpe eh visse naturmedisinere eller narkotika butikker. normalt vegetabilsk glyserin Det ekstraheres fra palmeolje eller kokosnøttolje. Det er en fargeløs væske luktfri, oppløses lett i vann og alkohol. Det er også en allergivennlig, slik at du kan bruke alle hudtyper. En av de viktigste egenskaper er den høye strøm hydrering fordi det er svært fuktighetsgivende. Du kan blande den med din dagkrem og natt vanlig eller blandet med vann. Vegetabilsk glyserin er også perfekt for akne, fordi det er antibakteriell. I dette tilfellet kan du blande vegetabilsk glyserin med krem ​​eller produktet du bruker akne slik at du kan forebygge kviser og berolige dem når de er borte. Å være et produkt antibakteriell Det hjelper oss å holde rene og fri for uønsket urenheter resten. Akne eller fet hud forårsaker kviser og hudormer vises på huden. Kampen er ganske komplisert, men hvis du følger en rutine samvittighetsfull skjønnhet og legge glyserol, vil huden din være gratis Komedoner.

Vegetabilsk glyserin tjener også til å bekjempe rynker. Ved å gi både huden fuktighet, bidrar til å hindre dem. Bland glyserin med rynke krem ​​eller påføres med vann i en spray og pulverizas i ansiktet både morgen og kveld. Stadig kvinner bruker denne første berøring før makeup til å vare lenger. Et godt alternativ er glyserol. Ved å ha en tett tekstur merker makeup sett mye bedre og varer lengre dager. Glycerin er en ideell ingrediens helbrede sår. Den høye fuktighetsgivende hjelper regenerere huden og å ernære den. Den kan brukes for strekkmerker eller akne arr. På den annen side bidrar glyserol også forebygge og bekjempe tørr hud. Den kan brukes som en såpe for å gi mer fuktighet til huden av kroppen.

Vegetabilsk glyserin er også egnet for hår. Hvis du ser håret ditt ut uten lys, blande glyserol med balsam, og du vil se resultatene. Håret ditt er mer silkeaktig, mykt og skinnende. Glyserin hjelper også En gang i uken bruke en maske på håret glyserin, la ca 15 minutter, vask håret og flass gradvis vil svekkes.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 12 = 17


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Lara lieto Massagem na próstata como fazer Oysho Perdite di liquido maleodorante ombelico