Deliplus oliven krem, er det kreftfremkallende:? The Truth

Deliplus oliven krem, er det kreftfremkallende:? The Truth. Olive kroppskrem Deliplus, som har den grønne deksel, en av de kremer bestselgere nasjonalt. Fra starten av har det egentlig snakket om hva godt det er, hvordan fukter huden foruten sin pris, noe som er veldig rimelig. Men for noen måneder nå har det vært avhørt denne kremen. I noen medier, spesielt via internett, har det vært rykter om at denne kremen har kreftfremkallende komponenter, og derfor er de ikke noe gunstige for huden vår. Vil du vite hva som er sant eller ikke i denne uttalelsen?

At supermarked produkter Mercadona De har revolusjonert kosmetikk var og generell husholdningsprodukter, er ingen nye nyheter.

Siden vises i våre liv Valencias supermarkedet, er det sant at mer eller mindre har et produkt av dette huset er at verdi, Rimi tjener mye de andre konkurrentene.

Og er at Mercadona Den tilpasser seg til tider og ser kundens behov. I tillegg er en Svært lav kostnad Det tilbyr produkter av høy kvalitet som for eksempel anti-cellulitt gels kulde og varme påføres med en daglig massasje gi gode resultater eller siste mote som for eksempel magnetiske lakker eller permanente barer lepper.

Ofte konkurrere med store produsenter av kosmetikk. Men utvilsomt den største revolusjonen som skjedde i dette supermarkedet ble etter oliven fuktighetskrem Deliplus. Han er i henhold til Vicente Ruiz, president i RNB kosmetikk selskapet, krem beslutningstakere, solgt rundt en million enheter per måned når sin opprinnelige prognosen var 70.000.

På grunn av dette, har det vært mange mennesker som har tvil den lovlige produktets indikerer at noe av dens komponenter er kreftfremkallende og er forbudt. Men hva er det i alt dette?

Sannheter og løgner om oliven krem ​​Deliplus

Ryktet ærekrenkende, om en del av ingredienser De brukte for Deliplus oliven krem ​​for veldig tørr hud er skadelig, Det har blitt utført gjennom en kjede e-post til "alert" publikum om mulige problemer som kan følge hvis forbruker.

I det, ble det sagt at 19 ingredienser er skadelige og vanedannende effekter i tillegg til aktive ingredienser av svært lav kvalitet.

Ifølge informasjon innhentet av OCU (Organisering av forbrukere og brukere), hver og en av komponenter denne kremen er helt rettslige og mye brukt ikke bare i Deliplus krem ​​merke, men andre store bedrifter.

På den annen side, alle disse produktene følger en svært grundig kontroll av myndighetene, foruten også følge anbefalinger fra EU. Derfor, hvis du ikke overholder de ville bli fjernet umiddelbart fra markedet.

På den annen side, er ikke alt rosenrødt, og det er sant at noen av komponentene som inneholder fuktighetskrem, som ikke er ulovlig, er ikke fullt anbefales. På den annen side, utgjør forbruket ingen helsefare.

I denne gruppen kan vi innlemme gruppe parabener eller petroleum slik som parafin (Paraffinum Liquidum), derimot, og å se ingrediensene i kremen, på slutten av listen, noe som betyr at dets innhold er ganske lav og ubetydelig.

Derfor trenger vi ikke bli skremt eller å ignorere ubegrunnede rykter.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 33 = 40


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer