De beste deler av kroppen hvor en tatovering gjort [BILDER]

Hva er det beste delene av kroppen der en tatovering gjort? Utvilsomt er det en av de spørsmålene som stilles alle som planlegger å trekke på huden, fordi hvis du velger utformingen av hva du skal tatovering er kritisk, så er område på kroppen der du ønsker å vise det fram.

Vekten av denne avgjørelsen er viktig, spesielt når du er unge og du har ikke sluttet å tenke på fremtiden (Hvordan en jobb hvor tatoveringer er forbudt?). Derfor er det viktig å velge et område av kroppen du kan dekke med klær eller tilbehør, uten å miste lidenskapen for tatoveringer, men uten å være begrenset i andre områder.

Tatoveringer på kroppen for menn og kvinner

Ubesluttsomhet av å ikke vite hva kroppsdel ​​å få en tatovering er ikke noe som bare skjer med oss kvinner, også de lider menn, men du må ikke bare tenke på hva området gjør, men budskapet og type tatovering du kommer til å gjøre, å være i samsvar med din personlighet.

Retur til "hvor", kan vi begynne å foreslå du velge rasjonelt, det vil si en område som kan "kamuflere" med klær lett, enten for arbeid, er ikke lei av å alltid se tatoveringen (Dette er en risiko vi må ta hensyn til!), bestemmer på grunnlag av råd fra venner eller eksperter tatoveringer, eller lese kroppsområder som er mindre smertefullt, spesielt hvis du har redd for nåler eller hvis du ønsker å gjøre en virkelig forseggjort design.

Etter den første av resonnement, som du kan se å gjøre en enkel online søk områder av kroppen der tatoveringer er gjort er skulderbladene, på baksiden av halsen, øvre arm, håndledd, ben generelt, spesielt i anklene og selvfølgelig, langs tilbake.

I disse områdene av kroppen kan du gjøre begge deler store og små tatoveringer, enten i hvit eller svart eller farget. Hvis du ønsker å sette en sexy preg, både kvinner og menn, velge et område som du må oppdage et lite å vise. De forårsaker furor denne sommeren på stranden, men også ikke å ha det resten av året vil være vanskeligere enn du blir lei av dem.

For de som foretrekker svært små design det er andre områder av kroppen som er svært fasjonable i det siste, så fingre for eksempel, spesielt i den indre sone, men også i håndledd, knær og kalver, også i området rundt ører og under magen.

Unødvendig å si, bestemmer seg for å få en tatovering fordi Det er fasjonable Det er en stor feil, moter kommer og går, men blekket forblir på huden for alltid, og du får heller ikke finne deg i den situasjonen du har sett noen kjente tatoveringer må bli slettet. er best dokumentert, så sjekk ut bildegalleri Vi har forberedt for deg, slik at du velger godt denne designen. Du kan også teste som en enkel blyant eller henna, å vite hva sluttresultatet, og gå til tatovøren med full tillit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 7


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Massagem na próstata como fazer