Inngrodde hår: Hvordan forebygge forekomsten

Hvordan forebygge inngrodde hår. Spesielt om sommeren, øker dette problemet både menn og kvinner, oppdage årsakene og lære å hindre det.

Epilator med enten kniv, elektriske klippere eller til og med varm voks, en av de beste alternativene på denne tiden av året, de kan vises samtalene inngrodde hår, et problem som også rammer menn med barbering, og det er at håret ikke bryte huden til å vokse bor inne og forårsaker irriterende humper som kan nå bli infisert.

En annen grunn er at mange menn og kvinner barberer De har en tendens til å stramme, og selv stramme huden for komfort og unngå kutt, men for å gå tilbake til sin naturlige form, håret tilbake, ute av stand til å finne utgangen; noe som også skjer i tweezing stedet for å starte håret helt, og etterlater en del pause inne.

den opphopning av døde celler som tetter porene forårsaker inngrodde hår også, derfor mangel på hygiene som iført klær for stramt.

naturlig rettsmidler for å forhindre

Først det viktigste er omsorg og fukte huden grundig etter dusjing med en dose fuktighetskrem, å ernære den og gjøre den mer fleksibel enn vanlig.

For menn er det anbefalt barbere rett etter dusjen med varmt vann når det pore er åpen, bruken skum og geler egnede barbering alkohol som fukter og gir næring til huden, så skylles med kaldt vann for å lukke porene og bruke ansiktskrem.

Du kan også velge å bruke en eller mitt svampen vanligvis som naturlig exfoliant, for å fjerne døde hudceller, pluss kremer inneholdende glykolsyre eller salisylsyre, eller en blanding av salt og mandelolje, med mange fordeler for perfekt hud, og gjelder forsiktig med sirkulære bevegelser.

Men på den annen side kan også velge barbering noen millimeter fra ansiktet i stedet for å barbere skjegget helt, i tillegg prøver Alltid barbere i retning av hår vekst, aldri i det motsatte.

Jeg håper jeg har hjulpet med dette problemet, og husk disse tipsene før du går tilbake til å barbere eller tweeze, Du vil takke i fremtiden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − = 75


Content Corte de cabelo do eserto Eruptions cutanees vih Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة