10 regler for makeup i over 40 år


  10 regler for makeup i over 40 år. Oppdag med oss ​​ti tips for folk over 40 ser en diskret og naturlig utseende uten å gi opp helt, til skade for alder. Det er, hvordan du kan dra nytte av deg selv uten å skjule din virkelige alder. Det hele begynner, selvfølgelig, med hudpleie og daglig skjønnhet rutine brukes til din hudtype. Men det er små skritt du kan bruke til å vise frem en perfekt makeup.

  1. ta deg tid

  Du bør bruke mer tid omsorg for ansiktet ditt. I det minste bør du rense ansiktet to ganger om dagen og bruke en ansiktskrem med solfaktor, siden solen er en viktigste årsakene til aldring. Grunnleggende for natten bruke en nærende krem, serum, øye og leppepomade.

  2. Base: Velg en fuktighetsbase

  Med nedgangen av østrogen resultat av overgangsalder huden blir tørrere og derfor krever mer fuktighet. Det er derfor tilrådelig å bruke en væskebase og bio-rik formuleringer. Ikke bruk matt pudder som de kan markere rynker og tørr hud.

  3. Base: velg god farge

  Med alderen blir huden melanin varierer, så det er mulig at etter 40 år trenger en annen nyanse basen som du har brukt før. I prinsippet nyanser av gult og gull tone hjelp kalibrere rødmer av moden hud forårsaket av kapillærer og rosacea hud blemishes.

  4. øyenbryn

  Vi knytter ideen av buskete øyebryn og fylt med en ungdommelig ansikt. Denne typen øyenbrynene har blitt moderne modeller som Cara Delevingne. Med alderen blir de mer knappe og det kan være tomme områder, men ikke fortvil. Det er produkter i pulver- eller blyant til rammen, definere og fylle i øyenbryn.

  5. øyne: ved hjelp av en første

  Øyelokkene blir tynnere med alderen og det er sannsynlig å svette raskere. Dette innebærer en større risiko for øyenskygge bilde: ved hjelp av en første øyenskygge som passer bedre og varer lenger.

  6. øyne: hvilken farge du skal velge?

  Ikke bruk mørke farger for øye makeup: Bli mindre og gjøre dem ser eldre. Hold deg unna selv de pastellfarger, og at også slående: fargene du har brukt 20 år ikke lenger kommer og kan ikke lenger være moteriktig. Nyt en sofistikert makeup i nyanser av brunt og grått, og helst matt og ikke lyse nyanser.

  7. Eye mascara

  Øyevipper blir knappere og klart med passering av tid. Bruk en vippetang først, og deretter bruke mascara med forlengelse effekt og ringvirkninger, men ikke overdriv, da resultatet skal være naturlig.

  8. kinn og kinnben

  Legg litt farge til kinnene valg delikate, naturlige toner, som fersken toner. Beste krem ​​rouge anvendes som pulver rødme tørr hud. Du kan også legge til noen solpudder på kinnben, men med naturlig lys og innslag.

  9. lepper ved hjelp av en leppe liner

  For å hindre smøre leppestift benytter en leppestift. Alltid samme nyanse som leppestift eller en gjennomsiktig. Ikke bruk kajal mørkere enn leppestiften siden effekten er fryktelig.

  10. Leppestift volumeffekt

  Lips over tid har en tendens til å krympe og mister volum og tekstur. Bruke en leppe polstret basen effekt eller lepper injisere tykkelse og volum. Hvis du bruker en matt leppestift legger litt glans i sentrum for å skape en optisk illusjon av volum.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  83 − 77 =


  Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة