10 ideer lange bob kutt for høst-vinter 2016-2017 [BILDER]

Det er ingen tvil om at den lange bob er fortsatt en av de mest banebrytende trender i de siste månedene, og alt tyder på at det vil forbli lenge. Årsaken er enkel: har nok av sjanser til å vise frem et fint hår og er helt allsidig, slik at du kan alltid bære din egen stil. Hvis du har planer om å endre utseende, ikke gå glipp av 10 ideer lange bob kutt for høst-vinter 2016-2017. Dazzle!

1. Long bob uten smell

Den lange bob er en hårklipp som favoriserer alle typer kvinner som du kan tilpasse i henhold til preferansene til hver enkelt eller så ansiktet hans. Olivia Palermo eller Ashley Olsen er noen av kjendisene som har valgt å se et kutt uten smell, slik at overflod gi dem en ekstra volum.

2. Langt bob med lange smell

Men ikke alle av oss har alle våre håret samme lengde, og vi er mange som vi elsker la litt lang for forme vårt ansikt og kastet ham til side. Julianne Hough eller Reese Witherspoon De er et godt eksempel på sistnevnte velger en casual look.

Sannheten er at de rett smell gjør oss alle en baby face vi elsker og hjelper oss å markere dype øyne, spesielt hvis vi tar en smokey eyes. Katy Perry Det er en av de beste eksemplene på denne stilen av lang bob.

4. Long bølgete bob

Hvis det du leter etter er en ser kul og casual som Jessica Alba, er det beste alternativet på lang bølgete bob. Ikke bare vil det gi deg en stor kam håret når frihet, men er også ideelt for spesielle anledninger som for dagen. Du kan også bruke den med noen veker for selv gi mer bevegelse.

5. Lang bob med Californian veker

Vi mente at Californian veker var bare for veldig langt hår, men ingenting er lengre fra virkeligheten. kjendiser som Ciara Vi har vist at denne teknikken til å farge håret vårt er enda bedre i en lang bob er at Virkningen som oppnås intensiveres.

6. Long bob glatt

Åpenbart er også egnet for lang bob manes mer slapt, og faktisk er det fantastisk. prøver alltid å gi et føre innover eller utover på endene for å gi mer volum.

7. Long bob lenger

Noen kvinner kan frykte lange hopp direkte til en mye kortere hår, så la en bit-lengde som Miranda Kerr Det vil være den perfekte løsningen. Det vil fortsette å være som en Melenita og vil bli fenomenal.

8. Lang lagdelt bob

For å gi håret en ekstra volum og mye mer bevegelse du trenger å gjøre noen lag. Hvis du er kvinnene som er redd for at kan krølle mer enn vanlig, ikke lider! Den lange bob er den ideelle lengden for krøller endene og ikke gi opphav til uønskede effekter.

9. Lang bob med mørke røtter

bringe mørkere røtter enn resten av håret Det er en annen trend som vi kan forene vår lange bob. Kanskje hvis du har farget håret bare må du vente til håret til å vokse og kutt. Selvfølgelig anbefaler vi at du går til frisøren for en minimumsgradienten du ser mye mer harmonisk.

10. Long asymmetrisk bob

For de mest vågale kvinner det beste valget er lang asymmetrisk bob. Dette kuttet er i stand til å gi en enestående trekk håret og fremfor alt for å føle deg komfortabel og moteriktig på samme tid. Du vil ikke angre!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − = 28


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer