anti-cellulitt essensielle oljer som fungerer og hvordan søke

den essensielle oljer som brukes med massasje cellulitt område hvor vi kan hjelpe eliminere giftstoffer og stimulerer blodsirkulasjonen, så er potente naturlige anticelulíticos sikker på at tilbedelse.

Helt eliminere cellulitt er nesten umulig, men sunt kosthold, drikkevann, ukentlig diett plan for å bli kvitt cellulitter, noen annen behandling mot cellulitter og redusere stress med avspenningsøvelser som yoga nidra kan bidra til å forbedre det og redusere det betraktelig. I tillegg masserer kroppen vår områder med cellulitter med essensielle oljer, Det er et høyt anbefalt naturlig praksis fordi valg av passende eterisk olje Vi kan stimulere metabolisme og sirkulasjon, fjerne giftstoffer som favoriserer forekomsten av cellulitt, helle av overskytende vann som holdes tilbake og deflatere adipose vev, takket være sin beroligende effekter.

I dag tilbyr vi en liste over essensielle oljer som vil bidra til å bekjempe cellulitter, men ideelt du ikke bare en bruker. For å være effektive du trenger å gjøre en massasjeolje med ulike essensielle oljer. I en bolle, bland 1/2 kopp olivenolje, kokosnøttolje eller jojobaolje, som du foretrekker, og legger til 10 dråper av hver essensielle oljen (Maks 5 typer oljer). Bland godt og oppbevar i en flaske eller container glass, i et tørt og kjølig sted, slik at du kan bruke den flere ganger. Med essensielle oljer som er mer aggressive og har en sterk lukt, som mynte, kan du legge bare fem dråper, for ikke å overbelaste massasjeolje. Basen olje, for eksempel olivenolje, tjener til å bidra til å skyve fingrene massasje tillegg til å fukte det berørte området.

Når du har gjort ditt massasjeolje, bør du søke i området med cellulitter, som lår med en massasje i ca 10 minutter. Det ideelle er å blande sirkulære bevegelser med bevegelser drenering, men hvis du ikke vet massasjeteknikker, lar vi deg en video som vil avklare hvert trinn når du en cellulitt massasje. Prøv å være konsekvent og bruke din massasje hver dag, snart vil du begynne å se resultater.

anticelulíticos essensielle oljer

Nå er det på tide å vite hva anti-cellulitt eteriske oljer fungerer best:

1. Cinnamon olje

Kanel olje bidrar til å forbedre Naturlig kollagen konstruere hud, styrke bindevevet, og dermed bidra til å stramme huden. I tillegg forbedrer sirkulasjonen, fjerner urenheter fra kroppen og gir magnesium og kalsium på huden. Det er en stimulerende meget effektive cellulitt vev. Hvis du ikke har eterisk olje, kan du legge en teskje kanel til cellulitt massasjeolje.

2. Geranium essensielle oljen

Den geranium essensielle oljen er en av de mest brukte til å bekjempe cellulitter, også i den naturlige kosmetikkindustrien. Forbedrer blodsirkulasjonen, stimulerer lymfesystemet og eliminerer giftstoffer. Det forbedrer også hudens tone.

3. salvie essensielle oljen

den salvia Det er en beroligende og anti-inflammatorisk anlegget brukes til mange naturlige rettsmidler og essensielle oljen bidrar til å ta opp noen av årsakene til cellulitter. salvie slapper det området som skal behandles, bekjempelse av stress i vev og å redusere betennelse. Det gir også mykhet og glatthet til huden.

4. Grapefrukt essensielle oljen

den grapefrukt eterisk olje eller grapefrukt bidrar til å kjøle behandlingsområdet, det fremmer fjerning av giftstoffer og betydelig bidrar til å forbedre oppbevaring og blodsirkulasjonen. Videre, siden vitamin C, som alle sitrus eteriske oljer, det bidrar til å bygge den naturlige kollagen i huden, og hindrer passasjen av fettceller. Den er ideell for daglig bruk mot cellulitter olje.

5. Essential Oil micron

Den Miera er en plante som har betennelsesdempende egenskaper og øker blodstrømmen. Den inneholder også kalsium, kalium og sink, tre mineraler som bidrar til å bryte ned fett innskudd under huden.

6. sedertre eterisk olje

Denne essensielle oljen hjelper balansere huden og fjerne urenheter. Det er også en stor vanndrivende, noe som bidrar til å redusere væskeretensjon og hindrer opphopning av giftstoffer i blodet. Denne essensielle oljen Det bidrar til å forbedre vev metabolisme, fjerning av fett fra vevet. Det er litt sterk, så du kan ta med bare 5 eller 6 dråper i massasjeolje.

7. Peppermint Oil

En annen sterk eteriske oljer, så med noen dråper peppermynte olje til massasje olje vil være tilstrekkelig. Mint hjelper øke metabolismen tillegg til å forbedre blodsirkulasjonen.

8. eteriske oljen

Den essensielle olje av rosmarin er ideell for å lindre inflammasjon, fjerne giftstoffer fra vevene, bekjempe væskeretensjon og forbedre blodsirkulasjonen. Det er veldig effektivt mot cellulitter.

9. einer essensielle oljen

Foruten å være et kraftig rengjøringsmiddel og bekjempe væskeretensjon, er einer eterisk olje en kraftig detox, slik at det er meget fordelaktig mot cellulitt.

10. Eterisk olje av sitrongress

den sitrongress, også kalt sitrongress, er sitrongress eller citronella gresset ikke bare deilig mat for de mest sofistikerte retter, men har sedativ, så det er ideelt å berolige betennelser av cellulitter. Det bidrar også til å forbedre oppbevaring.

Du kan også være interessert i: Tørr Børsting: Den enkle vane som vil ta bort cellulitter og appelsinhud med sminke Hide: Tips og produkter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo