caked hår: Tips for å unngå

Å ha et hår løs og flytting er en glede, men ikke alle kvinner har flaks å nyte det. Hvem har en feit og tynt hår hver dag står vi overfor et livløst hår caked ruin selv de vakreste hårklipp, og selv om vi har forsøkt å gi en faktisk farge. Hvis du ønsker å si farvel til ham for alltid, ikke gå glipp av disse triks for å unngå håret matt.

Triks for å unngå håret matt

  1. Bare med fett hår. Fett hår er trolig den viktigste årsaken til klumpe av håret ditt. den overflødig fett Det fører til at håret for å binde sammen og danne en enkelt enhet, som hindrer bevegelse som gir livet til en man og stjele all sin styrke. Så, er den første tingen å gjøre å holde seg velge for fett hår riktige produkter og, selvfølgelig, ved hjelp av alle naturlige rettsmidler som vil hjelpe deg med å løse problemet.
  2. Revitaliserende ansiktsmasker. I tillegg til de spesifikke produkter for fett hår, er det spesielle masker opprettet utelukkende for å avslutte problemet med håret matt. Faktisk er de i stand til å revitaliserende, forsterknings og kroppshår fibre å gi et snev av liv som er så mangler.
  3. Skyll den godt. Hver gang du vasker håret ditt, eller at du bruker en maske must skyll med store mengder varmt vann så det er ingen rester. En meget omfattende tilpassede er å tilveiebringe en lett skylling for å opprettholde noen av egenskapene til produktet, men den effekt som oppnås er nøyaktig det motsatte: hårfibrene kan ikke surstoff skikkelig og rester komponenter favorisere akkumulering av fett i hodebunnen , forverring av situasjonen.
  4. Masken før sjamponering. Har du lagt merke til at masken favoriserer fremkomsten av fett hår? Kanskje problemet er i rekkefølge når produktenes anvendelses. Vi anbefaler at du prøver å bruke maske rett før du vasker håret å fjerne alle spor av et slag og få samme resultat.
  5. Tørr med hodet ned. En annen feil vi ofte gjør er å tørke håret vårt i oppreist stilling, dvs. i sin naturlige retning. Men gjør dette håret er kompakt og har ikke en tøddel av bevegelse. Derfor er det ideelt at du bøye seg og kaste håret fremover tørke. Med dette får du ham volum og mer kyndig.
  6. Plánchalo lag. Selv om det ikke er tilrådelig å misbruke platene, sannheten er at det er en stor alliert for å bekjempe håret matt. Det rett og slett lagvis bord håret til å skjule det, fordi det vil få deg bevegelse øker betydelig. Ja, bør du vurdere å stryke den alltid horisontalt, fordi du gjør ned effekten kan også være motsatt. Når du er ferdig, legger du fingrene opp til hodebunnen og riste litt for å sjekke slark. Du vil merke forskjellen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − 25 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron