Hårfarge for brune øyne grønne: Hvilken foretrekker du? [BILDER]

Hårfarge sier mye om din personlighet, bør du alltid velge en nyanse som vil gå bra med din hudfarge og øyne. En dårlig hårfarge kan gjøre øynene dine og ansiktet ditt ser kjedelig og livløs. Sminke, frisyre og klær er også elementer som kan hjelpe deg fremheve øynene dine. De grønn brune øyne er svært attraktive, men kan variere avhengig av lyset, er det viktig at høydepunktene å myke opp ansiktet og gir dybde til utseende. da Vi forteller deg hva hårfarge som går best med øynene brun-grønne.

Hårfarge for brune øyne grønne

Det er viktig å vite tonen i huden din, vil dette hjelpe deg bedre å velge hårfarge. Hvis du har lys hud og øyne grønnlig brun, toner ash blonde kan være deg veldig godt. Hvis du har en varm hudtone, bør du satse brune toner, myke og brune farger gir sødme til funksjoner. Hvis heller brune høydepunkter i øynene (over den grønne) kan du velge en farge hår aske blonde eller platina, spesielt hvis du har lyse huden. Hvis du har hud i et medium eller mørk tone, må du decantarte brune toner og mahogni. A priori, disse vil være det beste håret tonene du har brune-grønne øyne, men det er mange flere nyanser og tips du bør vurdere.

Eksperter sier de beste fargene for brun-grønne øyne De er brune. Det er et bredt spekter av brune toner, så du må velge en som du går til din hudtone. Hos frisøren kan råde deg til å tone fargestoff som er best, kan du også kombinere flere teknikker misfarging å få den rette tonen. Hvis du ønsker å vise frem en dristig farge kan du prøve en rød eller kobberrøde. Hvis du har gode grønne øyne, vil rødt hår stå mye. Men vær forsiktig, ikke bruk en rød for sterk og intens, fordi brune-grønne øyne vil bli overskygget av fargen på håret ditt. Et annet alternativ er håret farget sjokolade brun og utføre diskrete tråder rundt ansiktet i honning eller i en lys blond, med denne teknikken for å få lys til ansiktet og øynene. Svarte farger er ikke anbefalt, fordi de har en tendens til å stivne funksjoner og utseende. I tillegg kan du få se eldre ut enn du er.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − 72 =


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo