Væske Palisade: Perfekt manikyr flytende lateks

Lider alle disse øyeblikkene av ekstrem konsentrasjon der hårstråene prøver ikke å jord oss ​​selv når vi male neglene og gjøre den til en perfekt manikyr. Noen har noen bedre dager enn andre i denne spiker kunst og noen ganger ga opp å starte på nytt ... Men det er en ny kreativ løsning, Endelig! Det har nådd en oppfinnelse utviklet for å være enkel manikyr og ikke oss beis oss neglebåndene, får et perfekt resultat. Det er den Flytende palisade.

Det er en flytende lateks barriere som er brukt på neglebåndene eller spiker for å lage en fransk manikyr og lar vår vanlige når vi får manikyr Shellac ikke flekker områder av spiker eller finger vi ikke vil ha.

Hvordan Flytende brukes palisade

Med dette produktet upåklagelig manikyr Det er mye nærmere. bare anvende spiker latex rundt neglen på neglebåndene eller hvor tror du det er nødvendig. Vent et par minutter til den tørke og deretter kan søker neglelakk uten å bekymre mancharte, av et pass og raskt, noe som sparer mye tid og tålmodighet.

Kiesque Det har allerede lansert og 3 flytende latex-produkter, den Original Flytende palisade, som dukket opp i det internasjonale markedet 5 år siden, debuterte på Allure magazine i 2011 og er nå bare tilgjengelig for salg et begrenset opplag. Og to fornyet og forbedret produkter, Flytende Palisade med tykk pensel, utformet for å beskytte neglebåndene og rundt neglen før du påfører din manikyr og French Flytende Palisade, som det er en tynn presisjon børste, veldig nyttig for fransk manikyr og negle tilpassede kunst.

Den patenterte formel begynte med Kiesque merke hvis produkt er den opprinnelige flytende Palisade og selges i Sephora, men i dag finner vi andre merker som konkurrerer på Internett som Nailxpress, Born Pretty, Lulaa, Kasaco Docai, blant andre.

For å gi deg en idé om hvor enkelt det er å bruke Liquid Palisade, legge igjen en video som du vil legge merke til at løsningen på den perfekte manikyr har kommet inn i våre liv.

Du kan også være interessert i: Nail Art Trender: Nail kromeffekten [BILDER] og beste hånd kremer for kaldt


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo