rett hår uten strykejern: effektive hjem rettsmidler

Hjem rettsmidler for håret mager. Ønsker å skryte rett hår? Nedenfor presenterer vi mange naturlige behandlinger for å få en glatt hår og alltid perfekt.

Rett hår har alltid vært veldig kjekt. For å oppnå dette har tydd til å bruke hår strykejern, men misbruk av plakk kan være svært skadelig for håret ditt. Så hva er den beste måten å få et rett hår? Vær oppmerksom på følgende tips vil du se en stadig tilstede og perfekt rett hår.

Bruke masker kan ha stor effekt, men snakker vi ikke om å bruke alle masker som du kan finne på markedet. Langt fra det vi snakker om å utvikle din egen hjemmelagde masker. Tar til etterretning fordi da vi forklare hvordan du tilbe følgende naturlige behandlinger for håret ditt.

En annen masker som du kan tilberede hjemme er laget med en skje med yoghurt, honning og to av kokosolje. Bland deretter alle ingrediensene og påfør blandingen på håret og la den på i flere timer. Når denne tiden har gått, vaske håret normalt og tørke håret som normalt. Aldri glem å bruke munnstykket av tørketrommelen, slik at du kan oppnå glatt hår. Jeg anbefale også tørke håret fra toppen og ned, tørking brønn, strand etter strand.

Vi fortsetter med hjem rettsmidler for å vise frem en mager hår. I dette tilfellet må du selleri, spesielt friske blader og vann. Blanding av begge ingredienser og fikk stå i en dag væske. Vi anbefaler at du bruker denne naturlige behandlingen regelmessig før du dusjer med å massere. La den stå denne masken 15 til 30 minutter.

For neste hjem bøte trenger du følgende ingredienser: Hårbalsamer organisk, olivenolje eller vegetabilsk olje, honning og mandelolje.

Utviklingen av denne behandlingen er svært enkel. For å gjøre dette, må du blande en halv kopp organisk hår balsam og en kvart kopp honning. også legger en halv kopp olivenolje eller vegetabilsk.

Deretter legger en spiseskje mandelolje. Hvis du vil kan du legge til en slags essens å gjøre hjemmelaget maske lukter deilig. Oljer av vanilje, appelsin, lavendel eller sandeltre er perfekt i dette tilfellet. Bland godt slik at alle ingrediensene er blandet. Til slutt, holde behandling i en krukke og holde på et kjølig og tørt sted.

For å søke tar litt av blandingen mellom håndflatene og påfør den på håret.

Hvis du ønsker å vite andre triks for å få rett hår i stil med salongen din, ikke gå glipp av følgende tips. Hvis du også ønsker å skryte rett utseende, kan du alltids slå til å vise frem en japansk utretting eller kam følge retningslinjene i mote trender i frisyrer glatte.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − = 49


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة