Hårfarge henhold til din alders: Hvilke farger forynger mer?

Hårfarger som forynge mer etter alder. Alle kvinner er forskjellige, og hver enkelt passer best ham en hårklipp og en farge eller flere, avhengig av flere faktorer som hudfarge, ansiktsform eller stil; men denne gangen vil vi vurdere en grunnleggende regler i farge og stil på fargestoff som favoriserer de fleste etter alder. Hvis du ikke bestemme seg for en bestemt farge og tone du ønsker å vite hva du gjør best, vi forteller alle hemmelighetene til blende med håret ditt Uansett hvor gammel du er.

En svært høy andel kvinner bestemmer farge håret hele sitt liv, eller gi veker, refleksjoner osv, for å gi et annet utseende til din berøring; men til tross for at vi ikke har mye hensyn, Alder er viktig Når de bestemmer seg for å hårfarge mest favorisert.

Kvinner 20 til 30 år

Kvinner i denne fasen av livet er den heldigste om hår toner. De har råd til noen form for tone, fra platina blonde trend denne sommeren, selv de mest aggressive mørk blå, veker av alle slag, farger, fantasi, etc.

Sjekk tiåret av det 30., de fleste kvinner har definerte hans stil og helt klart hva tone som passer dem best, men hvis du kan forsinke utbruddet av grå hår, har kanskje allerede begynt å dukke opp.

Ikke gå i den grunnleggende platina blonde forkledning fordi vil legge til flere år av de som virkelig har; satse for å spille med 2 eller 3 toner over din naturlige farge med refleksjoner eller veker for å skjule og råd, farget godteri vil være en av dine største allierte, som det bringer eleganse, raffinement og friskhet til enhver stil.

Kvinner 40 år

når de rynker De begynner å vises på ansiktet og grå hår De er satt på plass i håret ditt har du to valg, kler deg uten fargestoff, eller bekjempe dem med egnede fargestoffer.

For mørke toner bare du De stive funksjonene, lage rynker mer markert, slik at du må decantarte toner som belyser ansikt, slik som gull og kobber, og hvis du fortsatt foretrekker en mørkere tone, volum og bevegelse bringer noen klarere veker, Jane Fonda-stil, som bærer en feilfri utseende 78 år.

Vi håper å ha hjulpet deg vet hvilke farger passer deg i henhold til din alder, så bestemmer hva er ditt og briljerer med håret ditt hvor du bruker.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − 45 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo