Kalifornisk veker for krøllete hår: Den teknikk [BILDER]

Californian veker for krøllete hår: Teknikken. Californian veker fargestoffer er en av de mest populære blant alle kjente og vi ser vanligvis på gata. Og det er at foruten å være svært flatterende, ikke trenger å være permanent i påvente av å gå til frisøren når du går røtter, siden disse tilnærmingene begynner å vise fra midten av hodet, slik at toppen med din naturlige farge . Det er mer vanlig å se i glatte manes og spesielt blondiner, men hvis du har krøllete brunt hår, og du ikke ønsker å bruke platene hver dag, ikke bekymre deg fordi du kommer til å gi løsningen.

den California veker De er en måte å fargestoff som gjør håret farten som clearing når tuppene, gir det en ser veldig naturlig, som om solen hadde ryddet, så hvis du har root, er effekten av solen. Selvfølgelig gjelder dette bare for sommermånedene, men i det siste disse veker blir gjennomført i løpet av året, og du kan gjøre selv trinnet, fordi å gå til en frisør er vanligvis litt dyrt.

Dette er de ideene vi forlate deg å luzcas disse California veker og du glemmer at bare blondiner kan se med rett hår. Og ikke gå glipp av vårt galleri for ideer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1


Content Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة