Børste håret: Vet alle sine fordeler

Børste håret: Vet alle sine fordeler. Utseendet og helsen til håret vårt er svært viktig for vårt utseende og utgjør derfor en svært viktig bekymring. Vi er alltid veldig klar over hvilke skritt vi må ta for å unngå å skade er og øke deres lysstyrke og motstand. For å gjøre dette, mange ganger, trenger ikke å gå til dyre produkter som de mest eksklusive masker eller behandlinger nyere frisør, men vaner for livet er like tilfredsstillende når det gjelder resultater. Det beste eksemplet er håret børsting. Det kan virke noe utdatert handling, men sannheten er at fortsatt mange fordeler som andre behandlinger mislykkes, og, selvfølgelig, er mye mer praktisk og billig.

Den typiske bildet av børste håret før du går til sengs vi har så ofte sett i filmer, serier, eller kanskje gjøre deg selv hvor ofte er det beste rådet som kan gis for å opprettholde helse og glans til håret vårt.

Hvordan å børste håret ditt?

Sant, børste håret har mange fordeler, men for å få fullt utbytte, må vi ta hensyn til noen aspekter angående måten å gjøre det.

  • Det første du må gjøre er å velge riktig pensel, så hvis du ikke har en flat pensel, må du endre det og få en av disse egenskapene, siden det er mye mer effektivt.
  • Det begynner å pusse hodet ned og starter fra baksiden av halsen og ned. Deretter børste sidene og, endelig, retter hodet og børstet håret fra toppen og ned.
  • den intensitet Det bør ikke være for myk, siden søkt eller for intense mål ikke ble realisert fordi det kan stimulere kjertlene er ansvarlig for å produsere fett.

Gitt disse tipsene, vil vi gjøre børsting til positive effekter på håret som comnzarán å legge merke til på kort tid og da teller.

Fordeler børsting håret

Sikker på at hver gang du børste håret ditt er ikke klar over effekten av denne vanen i håret.

  • Hvor mange ganger har du børste håret ditt hver dag? Med dobbelt er det nok, men hvis du gjør det to ganger, er det viktig å være i morgen og kveld.
  • Børste håret i morgen vil bidra til å aktivere blod mikrosirkulasjon etter timer med søvn. Med dette får du en jevnere skalp.
  • Børsting om natten er godt å eliminere alle urenheter som har vært å følge håret under alle tider på dagen.

Hvis du børster håret du legge til noen andre vaner som fjerner flisete tupper regelmessig, beskytte den mot solen, holde hydrert ... Du kan skilte med langt hår.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer