Øyenbryn Trender 2016: skarpe øyenbryn, som den berømte [BILDER]

Øyenbryn Trender 2016: skarpe øyenbryn, som den berømte. Blant de viktigste skjønnhet trender for 2016 inkluderer skarpe øyenbrynene (koniske brynene), nylig båret av filmstjerner. Demi Lovato, Kim Kardashian og Amanda Seyfried er bare noen av kjendisene som har valgt å redesigne sine øyenbryn og forlate trenden med maxi eyebrows pålagt av Cara Delevingne til fordel for en mer naturlig design, like tett, men godt vedlikeholdt og konisk med en svak bue i strekk.

øyenbrynene De er stadig viktigere å bevare harmoni og balanse i hele ansiktet detalj. Hver sesong eller tid presenterer en slags øyenbrynene og det er mange trender som har gjort historien de siste årene. I dag har blitt mote andre mer markerte øyenbryn. Vi snakker om maxi øyenbrynene, veldig tett og tykk, den første ta var supermodell Cara Delevingne og senere ble en må-ha blant kvinner og, ikke minst, blant annet stjerner som Lily Collins og dårlig jente Miley Cyrus.

Men verden av skjønnhet, du vet, er alltid i krise, og etter en kort periode ble fasjonable øyenbryn "eyebrowSlit", Dvs, barbert øyenbrynene, er det på tide å ønske velkommen en ny trend, mye mer portable, naturlig og ekstremt nøyaktig. Den nyeste trenden i dette feltet presenterer en skarp øyenbryn bokstavelig "koniske øyenbryn": Er tykke øyenbryn, men som smalner av mot enden og med en svak helling, i stand mykne dine funksjoner og åpne øynene. Det finnes utallige kjendiser som har omfavnet denne nye måten å bringe øyenbrynene.

Kim Kardashian, for eksempel, det var den første til å motsette tendensen hos "maxi øyenbryn" til fordel for en mer subtil og buet, sammen med Demi Lovato, Ariana Grande, Amanda Seyfried og mer. Kjegleøyenbrynene har fordelen av å favorisere alt fordi det rett og slett forsterker den naturlige buen på øyenbrynene.

For å få denne typen øyenbrynene bare vi trenger en pinsett, bomull og noen tonic. Du kan også bruke en spesiell pensel for å designe øyenbryn. Det refererer til et bilde og se utforme øyenbryn som på bildet. Forsiktig med å ikke være å fjerne hårene fordi noen ganger ikke vokse tilbake. Hvis du ikke er veldig crafty men bitene gå til en frisør eller skjønnhetssalong for å være de til å designe dine nye øyenbrynene. Besøk vårt bildegalleri for å se øyenbrynene 2016 mote sesongen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo