anti-cellulitt massasje: Teknikker for å gi den riktig [VIDEO]

anti-cellulitt massasje: Teknikker for å gi den riktig. Alle kvinner har cellulitter og er en del av kroppen vår, men faktum er at for trafikk cellulitt kan selv påvirke vår helse på grunn av dårlig sirkulasjon og væskeretensjon. Så selv om det estetiske faget ikke interesserer oss, er det viktig å ta vare på vår cellulitter. Er det noen virkelig god og effektiv metode? Den konstante massasje hjelpe kremer eller eteriske oljercellulitter og riktig kosthold gir resultater. Men hvis du ikke vet hvordan du gjør det riktig kan være helt ineffektiv, så i denne artikkelen vil vi lære utføre en anti-cellulitt selvmassasje slik at hver dag vi vie litt tid til å ta vare på og kan minske vår appelsinskall samt fukte kroppen din. Les videre!

Cellulitter er en del av kroppen vår uten tvil. Kvinner, spesielt, er de som lider i ulike deler av kroppen vår: I rumpe, lår, mage, knær og armer.

Det er nesten ingen del av kroppen vår som kan flykte fra det og at væskeretensjon, fett og toksiner De samler det seg opp et skjema fettvev i visse områder av kroppen som gjør at huden vår ser ut som appelsinskall.

Det finnes mange typer behandlinger for å redusere cellulitter med svært tilfredsstillende resultater, men de er dyre og ikke alle har råd til. Derfor vil vi lære deg hvordan realizarte selv en anticelulítico automassage for å forbedre sirkulasjonen og fjerne fluider og giftstoffer i det berørte området. Resultatene er ikke så rask, men hvis vi konsekvent kan være svært effektive Hva du tape ved å prøve?

Automassage anticelulítico: Hvordan gjøre det

  • For det første må den anti-cellulitt massasje kompletteres med et reduksjons cellulitt gel eller en essensiell olje for å ha en større effekt.
  • Massasje har vært å lage en jevnt, ingen brå bevegelser for å unngå at smerte.
  • Det er svært viktig at massasje er gjort i retningen av blodstrømningen. Det vil si, hvis vi skal gjøre massasje lår bør starte på kne og hofte gå opp oppstrøms. I illustrasjonen under kan du se hvordan du skal bruke massasje avhengig av området som skal behandles. Foto: Pinterest.
  • Mens vi gjorde oppstigningen kan vi utføre ulike typer massasje teknikker. Det begynner med åpne hender og milde sirkulære bevegelser bare utøve et lite trykk.
  • fortsetter teknikk knokene. Lukk hendene og knoker bjelke lineære bevegelser fra bunnen og opp, slik at sirkulasjonen er aktivert og fettlagre er brutt.
  • slutter med massasje teknikk klo Det er åpne hender som en klo og stramme finger oppover ved lineære bevegelser.
  • Gjenta bevegelsene så mange ganger som nødvendig inntil oljen eller reduserende gel er fullstendig absorberes av huden,, ca 10 til 15 minutter.
  • Det er viktig at denne massasje er gjort en gang om morgenen og en om kvelden. Dens frekvens er viktig for optimale resultater.

Selvfølgelig, ikke glem at hvis du ønsker å forbedre din cellulitt og få giftstoffer og væske blir frigitt, er det viktig å holde et balansert kosthold rikt på antioksidanter og tonics som forbedrer cellulitter.

Deretter la vi en omfattende forklarende video som vil lære deg hvordan å visuelt massasje og tre teknikkene som benyttes For å gjøre dette:

Du kan også være interessert i: Eteriske oljer anticelulitis at arbeid og hvordan du søker og tørr børsting: Den enkle vane som vil ta bort cellulitter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − = 38


Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo