The Hidden Rainbow, den nye trenden for hår [BILDER]

Glem fargestoffer blond, brun, grå&# 8230; fordi her vi presentere den nye moten farge: Rainbow skjulte. Når vi trodde at teknikken av regnbuen hår ville være helt foreldet feber regnbue vises skjulte veker. Ja, en ny trend dukker opp i sprang og grensene som består av Farging siste laget av håret ditt med en vakker flerfarget effekt. Navnet som har blitt populært i Instagram er skjult Rainbow, og er en stil som har dukket opp fra London levende &# 8220; Ikke en annen Salon&8221; og det synes som kommer for å bli.

Vi vet at tiden for å sette en fot i salongen kan snu en prøvelse hvis vi har bestemt nøyaktig den forandringen vi ønsker å sende inn. Likevel hender det at, med alle kortene på bordet, skjønner vi at kanskje det hårklipp som både tilbedelse, eller at fargen definitivt ønsker å prøve, er ikke perfekt for oss.

Men endring er endring og til tider er mer enn nødvendig. Så hvis du ikke er villig til å farge håret fargen på en enhjørning eller prøv en slående nyanse av grått, er det en måte å eksperimentere med de villeste farger, uten å binde seg til full tid, og med utviklingen av mer subtil farge: Hidden Rainbow hår.

Er uendelige måter å leke med alle disse fargene, som skaper de mest moderne og morsomme stiler. Blant de mest populære inkluderer en kombinasjon av klassiske lyse regnbuens farger, etterligne effekten av denne, og engasjementet neonfarger, å lage et sluttresultat av de mest slående.

Mørkhåret kvinner er mer vennlig utseende kjølige farger som lilla, grønt og blått, mens pastell De er valgt for lyse lokker. Unngå radikal farge effekten er allerede mulig. Vi er forelsket i denne trenden, vil du tør å henne? Her er det Skjulte bilder regnbue effekt.

Du kan også være interessert i: Hår Trender 2016: smell regnbue og gray wicks: Tips for å se om de er for deg


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2