Øyenbryn hår: Hvordan å vokse steg for steg

Øyenbryn hår: Hvordan å vokse. Alle deler av ansiktet vårt er svært viktig i vårt utseende, så alltid behandle dem nøye og prøver til enhver tid være den siste. En av de delene som omsorgssvikt, men mindre og mindre, er det øyenbrynene. I de siste sesongene har det blitt betalt mye oppmerksomhet til utseendet på øyenbrynene og perfekt depilated og tynne bryn har resultert i en trend som ser ut til å ha avgjort preget av de tykke og buskete øyenbryn, støttet av mange kjendiser. Hvis du liker denne trenden, men du har problemer med å få cejan vokser, her er noen tips for å gjøre hår du la øyenbrynene få utseendet du ønsker.

Det er mange kjendiser som har gått brede øyenbryn og har vist at kvinnelighet er ikke synonymt med tynne bryn perfekt preparerte. Naturlighet i ansiktet er en stor alliert av skjønnhet, så hva venter du å bære dette utseende? Vi gir råd til mangel på hår på øyenbrynene er ikke et problem.

Tips for øyenbryn håret vokse

Øyenbryn voksing er en rutine av vårt daglige liv, og det er mange teknikker kjent å gjøre, men hva er hva du skal gjøre når vi ønsker det motsatte, håret vokse?

  • den olivenolje Det er en av dine største allierte. Som tilfellet er i matlaging, olivenolje er bra for mange skjønnhetsbehandlinger, spesielt i disse tilfellene fordi det inneholder mye vitamin E, som hjelper håret er født sterkere og vokse raskere. Massasje øyenbrynene for to minutter til tre hver dag med litt av produktet og gjøre det to ganger daglig.
  • den melk Det er også veldig godt å vokse tykk. Du bør suge en svamp i melk og passerer gjennom øyenbryn iherdig to ganger daglig. Du vil se resultater raskt.
  • den aloe vera, med en rekke fordeler innen kosmetikk, vil det hjelpe porene lukkes av overflødig talg gjenåpnet og hår kan komme ut uten problemer.
  • Du kan også bruke lakserolje. Dette vil være ansvarlig for å bekjempe mikroorganismer som bidrar til hårvekst stopper.
  • en balansert kosthold og inneholder alle de næringsstoffene som trengs av håret til å vokse er avgjørende hvis vi skal oppnå resultater.

Etter alle disse har du øyenbrynene er tykkere og tykkere og du kan bestemme utseendet som passer deg best råd. Kort eller sparsom hår på øyenbrynene er ikke lenger et problem.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 69


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oysho